Sanontoja

"Sananvapaus kattaa myös sellaiset viestit, jotka loukkaavat, järkyttävät tai häiritsevät valtiota tai jotain sen väestön osaa. Tätä vaativat tuomioistuimen mukaan moniarvoisuus, suvaitsevaisuus ja avarakatseisuus, joita ilman ei ole kansanvaltaista yhteiskuntaa."
- Euroopan Ihmisoikeustuomioistuin


"Demokratiassa kaikilla on oikeus mielipiteeseensä, mutta mielipiteet eivät ole tasa-arvoisia. Osa mielipiteistä on aivan saatanan typeriä. Ne pitää selittää vääriksi ja niitä pitää pilkata, jotta ihmiset ymmärtäisivät niiden typeryyden ja luopuisivat niistä. Missään tapauksessa niitä ei tule hyväksyä tasavertaisiksi järkevien näkemysten kanssa."
- Otso Kivekäs


"Suomalaisessa maastossa ei mikään korvaa miinaa. Se on halpa, tehokas ja pakottaa maahantunkeutujan varomaan jokaista askeltaan...Henkilömiinoista luopuminen vie tehon myös panssarimiinoitteistamme ja hävitteistämme. Näin me luovumme tehokkaimmasta ja halvimmasta aseestamme. Ne, jotka ajavat miinojen käytöstä luopumista ovat silottamassa tietä viholliselle. Minun kielenkäytössäni sitä kutsutaan maanpetturuudeksi."
- Kenraali Lauri Sutela


"On suuri arvoitus miksi ihmiset ovat vieläkin niin varautuneita aitoa ja vapaata markkinatalouskapitalismia kohtaan. Elämme vuosisadalla joka on nähnyt Leninin, Stalinin, Maon, Hitlerin, Castron, Pol Potin ja meitä varoitellaan yhä 1800-luvun ryöväriparoneista. En muista Jay Gouldin tai John D. Rockefellerin ikinä tappaneen ketään. Valtio on tappanut lukemattomia ihmisiä ja silti meidän pitäisi aina vain varoa näitä ahneita viimevuosisadan konnia?"
-Joseph Sobran


"Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent. Is he able, but not willing? Then he is malevolent. Is he both able and willing? Then whence cometh evil? Is he neither able nor willing? Then why call him God?"
- Epicurus


"Kun mies vie toiselta auton, kyseessä on ryöstö. Kun saman tekee miesjoukko, puhutaan järjestäytyneestä rikollisuudesta. Kun joukko järjestää äänestyksen ja ottaa auton enemmistöpäätöksellä, sitä kutsutaan demokratiaksi."
- Oskari Juurikkala


"If the American people ever allow private banks to control the issue of their money, first by inflation and then by deflation, the banks and corporations that will grow up around them (around the banks), will deprive the people of their property until their children will wake up homeless on the continent their fathers conquered."
- Thomas Jefferson (1743-1826)


"I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all other possible gods, you will understand why I dismiss yours."
- Stephen F. Roberts


"It's lucky we don't have government clothing stores, restaurants, and churches, because then you'd be saying "Where will the poor get their clothing, food, and religion if we end government involvement in these areas".
- Jacob G. Hornberger.


"It is well enough that the people of the nation do not understand our banking and monetary system, for if they did, I believe there would be a revolution before tomorrow morning."
- Henry Ford


"Jos haluatte elää jatkossakin pankkiirien orjina ja maksaa orjuuttamisenne kustannukset, niin antakaa vain pankkiirien jatkossakin luoda rahaa ja hallita luottoa."
-Sir Josiah Stamp, Bank of England, johtaja 1928-1941


"Liberalismi on vakaumus, jonka mukaan jokaisella ihmisellä on vapaus elää omaa elämäänsä ja pyrkiä onnellisuuteen itse valitsemallaan tavalla, niin kauan kuin se ei loukkaa muiden vastaavaa vapautta. Julkisella vallalla ei ole oikeutta loukata tätä vapautta siinäkään tapauksessa, että sillä on takanaan kansan enemmistön tuki. Liberalismin kannattajat, liberaalit, puolustavat jokaisen ihmisen oikeutta elämäänsä, vapauteensa ja omaisuuteensa."
- Liberaalit

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eka.

Anonyymi kirjoitti...

-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA256
Ulkomaista alkuperaa oleviin ihmisryhmiin suhtaudutaan kuten kuolleisiin. Niista ei saa sanoa mitaan, ellei ole hyvaa sanottavana, nihil, nisi bene.
- - Timo Vihavainen

https://timo-vihavainen.blogspot.com/2018/04/usko-vastaan-skepsis.html-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v2

iJwEAQEIAAYFAlrYMjsACgkQ5ziuNeCAVcJ0nAQAl6E1SzZn6fntGS1avxLSAVxP
02EQZettOq7a/gxDZ9WXmQP6PoRbMmh/sUsRf0dzIP4QMEHBKCywboiCvxK6G13y
vhnajtSMJrINkiDYpHxJuPUUMsK8xMlIUt6Awg6H7pnqGfbl2VFOWpczKeuv2sEu
MMaGZP3F7k7VN1ECIuQ=
=i8kV
-----END PGP SIGNATURE-----