1. marraskuuta 2016

Olen ehdolla reformi.me kautta eduskuntavaaleissa 2019!

Olen tarjoutunut lähtemään eduskuntavaaliehdokkaaksi reformi.me kautta vuoden 2019 eduskuntavaaleissa. Reformi.me on yhteislistojen kautta (ilman puolueita ja yhdistyksiä!) toimiva, ilman puoluekuria ja poliittista kähmintää toimiva maanlaajuinen koalitio. Kannattaa lukea James Hirvisaaren seikkaperäinen selitys ko. systeemin toiminnasta.

Nimekkäitä ehdokkaita tulee jokaiseen vaalipiiriin, mm. Ilja Janitskin, Jösse Järvenpää, James Hirvisaari, Reima Kultalahti, Jari Väli-Klemelä ja Matti Ylitalo. Tarjoamme TODELLISEN VAIHTOEHDON puolueisiin ja niiden jatkuvaan kusetukseen ja kähmintään kyllästyneille kansalaisille. Ainoan todellisen vaihtoehdon. Ainoan mahdollisuuden.

Ohjelmani ja prioriteettini on varsin selkeä, kuten monilla muillakin reformi.me ehdokkailla: Rajat kiinni, stoppi mamutusmokutukselle ja Suomesta vapaa, itsenäinen oikeusvaltio!

Nykyinen politiikka ja poliittinen ajojahti on lopetettava ja tehtävä radikaali käännös, jos aiomme edes teoriassa vielä voida pelastua nykyisestä ja tulevasta helvetistä, jonne meitä on vuosikymmeniä mädättäjien toimesta johdettu. Tämä edellyttää paluuta oikeusvaltioperiaatteisiin ja länsimaisiin arvoihin, kuten sananvapaus ja poliittisesti riippumaton virkamieskoneisto - ja oikeuslaitos. Valtion ja kuntien sekaantuminen yksilöiden, yritysten ja yhteiskunnan toimintaan tulee minimoida kaikin tavoin, puhutaan sitten niin verotuksesta, säätelystä kuin ylipäätään yksilönvapaudesta. Suomen on palautettava itsenäisyytensä ja laitettava rajat kiinni, tämä on meidän maamme, meidän tulee määrätä täällä - ei kehitysmaalaisten laumojen, EU-byrokraattien tai muiden mädättäjien!

Voitte lukea lisää poliittisista mielipiteistäni kotisivuiltani tai seurata Facebook-kirjoitteluani ja Youtube-videoitani.

En itse usko demokratiaan, enkä siihen, että systeemiä voisi muuttaa systeemin säännöillä. En myöskään usko, että Suomea voidaan ylipäätään jotenkin enää pelastaa tästä rappiotilasta. Olemme jo niin syvällä tässä mädässä. Todennäköisesti tämä maa vajoaa paskaansa seuraavan parin vuoden sisällä ja syttyy sisällissota ja hyvä niin, koska aseellinen vastarinta on nykytilanteessa jokaisen kansalaisen velvollisuus. Yritetään nyt kuitenkin vielä kerran, jos aika antaa myöden. Yritetään. Annetaan vaihtoehto kansalle. Jos tämä ei kansalle kelpaa, soronoo, pitäkää hyvänänne, koska demokratiassa kansa saa aina niin paskan valtion ja hallinnon mitä se ansaitsee.

Seuratkaa hankkeen etenemistä reformi.me nettisivuilla sekä reformi.me Facebook-sivuilla!


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"En itse usko demokratiaan, enkä siihen, että systeemiä voisi muuttaa systeemin säännöillä."-

En minäkään. Sinä ja kaltaisesi olette todistaneet omalla toiminnallanne, että roskaväellä ei pidä olla mitään asiaa maan hallitsemitsemiseen ja että kun osoitatte mieltä teille pitää soittaa konepistoolilla kovapanosmusiikkia.

Anonyymi kirjoitti...

Reformi.me on vuosisadan vitsi. Elämänkoululaisten puolue, jolla ei ole mitään edellytyksiä selviytyä vaativasta eduskuntatyöstä (syitä esim. ehdokkaiden paranoia, puutteet kirjoitus- ja lukutaidossa, rasistinen käytös jne.). Oletteko ajatelleet, kuka mahdollisesti haluaisi tehdä kaltaisenne rupusakin kanssa yhteistyötä edes oppositiossa, hallitustyöstä puhumattakaan. Mutta olisi toki liikaa vaadittu, että omaisitte realistista käsityksen lainsäädäntätyön toimimisesta. Ehdokkailla syytteitä/tuomioita pahoinpitelyistä, lapsipornon hallussapidon kautta kiihhottamiseen kansanryhmää vastaan. Vainoharhaisia salaliittoteoreetikkoja ja luku- ja kirjoitustaidottomia rasisteja. Kaikki on aina esivallan ja reptiliaanien syytä, mutta mitään todisteita ei ole esittää. Tajuatteko edes kuinka naurettavalta näytätte kun liittoudutte. Jos toimisitte erillään, joku saattaisi vahingossa äänestää, yhdessä näytätte vain moniongelmaisilta hörhöiltä. Kahden vuoden päästä ette edes itse usko tähän asiaan. Toisaalta ihan hyvä, jos muut elämänkoululaiset äänestää teitä perussuomalaisten sijaan. Näin perussuomalaisten vaalitappio varmistetaan, eikä eduskunnassa tarvite tulevaisuudessa kuunnella rasistien mölinää.

Ja turha kuvitella, että tämän viestin takana on siionistit tai CIA.

Terv. Ihan tavallinen kadunmies, jolla ääliöiden tulokseton puuhastelu vituttaa.

Anonyymi kirjoitti...

Luuletko, että tulet saamaan sata nimeä?