9. helmikuuta 2016

Suvakkibotti esittelyssä: Joonas Wikman

Lukaiskaapa, minkämoista puheen tulvaa, selittelyn selittelyitä, asian kiertelyä, asiasta pois hyppimistä, meidän nuivistien syyllistämistä (klassikkoargumentein) ja toiseen aiheeseen siirtymistä paimiolainen Joonas Wikman harrasti Facebook-seinälläni (ennen kuin pistin hänet blokkiin, en kaipaa moisia suvakkibotteja jauhamassa loputtomasti puppuaan seinälläni). Siis aivan tyyppiesimerkki. Mallikappale. Ja kertoo omalta osaltaan, miksei näiden bottien kanssa kannata haaskata yhtään aikaansa. Oppikoot sitten kantapään kautta karut tosiasiat tai olkoot oppimatta. EVVK. (Jos kuva ei näy kunnolla, voit katsoa sen tästä täysikokoisena.)


Minun pitää alkaa tehdä enemmän näitä, nämä ovat niin piristäviä ja opettavaisia. Aikaisemminhan julkaisin "Dhimmi esittelyssä: Pauli Uusitalo" -kirjoituksen, joka herättikin asiaankuuluvaa peppukipuilua suvakeilta ja etenkin Paulilta itseltään (spämmäsi kommenttiosiotani aika pitkään tuon jälkeen, nyt ei ole vähään aikaan taas näkynyt hänen ulostuksiaan sinne pyrkimässä, hah).

1 kommentti:

Feyris Nyannyan kirjoitti...

Hyvä idea, vähän kuin tommonen ns. 'Paljastettu'.

Make hei, itse sain eräältä vasemmistoliiton pylleröltä kommentin "Voisin TAPPAA sut". Yritin selittää sen seinällä näitä vakioasioita mitä blogistit ja nuivat jauhaa.

Keskustelu oli aluksi sujuvaa ja tervehenkistä. Sitten se faktojen latominen pöytään naksautti jonku ansalangan sen aivoissa ja. pläts. En nyt ite kirjottais kenellekään että 'voisin tappaa sut'. Olisin vain että 'no helvetti, oot ihan oikeassa kai sitten. kai tässä täytyy varmaan.. muuttaa näkökantaansa.'

Otin siitä kuvankaappauksen mutta tää on tää henkilöllisyyden paljastaminen hieman paska homma tässä tietyssä ammatissa vaikka sensuroisinkin oman nimeni siitä kaappauksesta.

Noh. Sanottakoon sitä vaikka lailliseksi henkilörekisteriksi.

Lahjoitin sulle muuten jonninverran rahaa silloin kun se 'laiton' rahakeräys alkoi facebookissa.
Olet kuin koekaniini. Olet maailman kovin jätkä ja testi mitä voi tapahtua näinä natsivasurivajokkien aikoina. Pahimmassa tapauksessa tämä kaikki uhkailu ja oikeudenkäynnit ovat vain alkua. Mutta. Meitä on enemmän. Ja meillä on isommat munaskut. Do what you must, we have already won.