8. tammikuuta 2015

Kommenttini islamia Ranskassa toteuttaneille, pilakuvista loukkaantuneille muslimeille

Koraani, jonka sivuille on laitettu koiranpaskaa ja pekonia. Vassokuu muslimit. 


Vituttaako? Hyvä, jos vituttaa. 

Niin kauan kun muslimit jatkavat kusipäistä toimintaansa, vittuilun on jatkuttava.

Heti, kun muslimit lopettavat kusipäisen toimintansa ja alkavat kannattamaan sananvapautta, uskonnonvapautta ja ihmisoikeuksia, lupaan lopettaa muslimeille vittuilun.

36 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen kanssasi samaa mieltä, en oikein ole koskaan sulattanut muslimeita. Heidät on aidosti aivopesty.

Anonyymi kirjoitti...

Oot sä kyl saastainen tyyppi ;)

Anonyymi kirjoitti...

Yhden uskontokunnan yksi radikaali järjestön toiminnan vuoksi tuomitset koko uskonnon? Ymmärtääkseni tämä täyttää rasismin määritteen.

Anonyymi kirjoitti...

Markus, tämä ihan tyhmää. Mutta isot peukut TS:stä!

Anonyymi kirjoitti...

Islamin uskossa on ihan yleisesti hyväksyttyä pedofilia. Myös länsimaiden tuhoa kannattavat uskonjohtajat nauttivat laajaa kannatusta islaminuskoisten keskuudessa. Kyse ei ole mistään yhdestä radikaalijärjestöstä.

Anonyymi kirjoitti...

Tätähän ne islamistit juuri haluaa, että ei-muslimit nousee ihan näitä tavallisiakin muslimeita vastaan.

Että kenen puolella oikein olet,
terroristien vai ei-terroristien :D

JN

Anonyymi kirjoitti...

Islam on Euroopan vihollinen.
Vapaan maailman vihollinen.

On vain ajan kysymys milloin eurooppalaisten mitta täyttyy lopulta näistä saastoista.

Anonyymi kirjoitti...

Toi on pekonin väärinkäyttöä!

Anonyymi kirjoitti...

Sitä olen ihmetellyt eniten, että jos muslimin mielestä kaikki on allahin käsissä, niin miksi vitussa ne kiukuttelee kaikesta? Voisi kuvitella, että se on allahin vastustamista? En ymmärrä.

Anonyymi kirjoitti...

Olet kyllä sairas, sairas tyyppi. Koiranpaskaa, Koraani ja pekonia, kenelle voikin tulla noin ällöttävä juttu mieleen. Kyllä tuosta pitäisi jonkun ilmoittaa Elintarviketurvallisuusvirastoon. Tekee pahaa katsoa, pekoni aivan piloilla.

Oula Lintula kirjoitti...

"Yhden uskontokunnan yksi radikaali järjestön toiminnan vuoksi tuomitset koko uskonnon? Ymmärtääkseni tämä täyttää rasismin määritteen."

Uskonto ei ole rotu.

Oula Lintula kirjoitti...

"Yhden uskontokunnan yksi radikaali järjestön toiminnan vuoksi tuomitset koko uskonnon? Ymmärtääkseni tämä täyttää rasismin määritteen. "

Uskonto ei ole rotu.

Anonyymi kirjoitti...

Ovatko kaikki suomalaiset miehet juoppoja ja puolison hakkaajia? Ovatko kaikki norjalaiset hiihtäjiä tai Breivikin kaltaisia massamurhaajia? En hyväksy näiden jihadistien tekoa, enkä minkään muunkaan väkivaltaisen ääriliikkeen vihapropagandaa. Vihaan kun vastaa vihalla, on kierre loputon.

Ja kun tuo ei ole edes huumoria, Charlie Hebdo on. Tai ehkä se on sitä sinulle Markus, näen sinut mielessäni yhä kikattelemassa omalle postauksellesi ja pidät itseäsi varmaan terävänäkin koomikkona. Älä kuitenkaan luovu päivätyöstäsi.

Yleistäminen on todella vaarallista, harvoin, jos koskaan siitä on mitään hyvää seurannut.

Jokaisella toki on oikeus mielipiteeseensä, mutta toivoisi että niiden sisältö olisi edes jollain tasolla älykästä.

Olisi tähän jihadismiin lääke, mutta läntinen maailma ei uskalla sitä käyttää. Toimenpide ei saisi koskea siviileihin, mutta minulle on aivan sama mitä näille ISIS:n ja Al Qaedan jäsenille ja niihin värvääville uskonoppineille tehtäisiin. Voisin hyvin sulkea silmäni rankoiltakin toimenpiteiltä. Mutta maltilliset muslimit haluavat samaa kuin me länsimaalaiset, elää rauhassa, ilman pelkoa.

Olet muuten niin raukka, ettet tule tätä julkaisemaan. Ylläri jos tämä kommenteissa näkyy. Eli teet sama kuin kovan linjan muslimihallinto Iranissa. Sensuroit toisinajattelun.

Anonyymi kirjoitti...

Tällänen on ihan perseestä! Ääriislamistit tai yksittäiset kusipäät eivät puhu koko maailman muslimien puolesta! Aivan sama kun laittaisit raamatun väliin paskaa ja haistattaisit vitut kaikille kristityille. Taitaa sulla olla aika pieni maailmakuva ja käsitys asioista jos et tajua että 0,03 prosenttia uskonnollisesta ryhmästä ei ole yhtäkiin koko ryhmän mielipide/aatemaailma. Lisäksi, on myös paljln muslimeita jotka ovat vain tapauskovaisia, aivan kuten kristityissäkin. Itse en kuulu edes kirkkoon, mutta hyi että sä kuvotat mua.

Markus Jansson kirjoitti...

Kyllä taas huomaa, että muslimien perseiden nuolijat ovat tulleet koloistaan esille. Vittu mitä barbarian puolesteluja saa lukea, hyi vittu.

Montako kertaa kristityt ovat viimeisen sukupolven aikana ampuneet hengiltä vääräuskoisia tai vain muita, jotka ovat "pilkanneet kristinuskoa"? Nolla kertaa. Tasan nolla. Montako kertaa ovat itsemurhapommittaneet? Nolla. Tasan nolla.

Jostain kumman syystä muslimit sen sijaan ja koko ajan ja taas kerran hyvin tuovat sen esille...niin. Yksi on tapahtuma, kaksi on sattumaa, mutta kolme on jo kaava. Mitä sitten tuhannet ja taas tuhannet tapaukset ovat - jos eivät selvä kaava, jota muslimit noudattavat?

Aivan.

Anonyymi kirjoitti...

Nämä uhkailijat edustavat juuri keskiverto muslimeita.

Tällaisia he ovat.

Valmiita samanlaisiin tekoihin kuin Charlie Hebdoa vastaan iskeneet muslimit.

Kun oma uskonto on heikko, sitä lähtee murhaamaan sen nimissä.

Puolet muslimeista jättäisi islamin mikäli heitä ei uhattaisi tappaa sen takia.

Tehdään nyt yksi asia päivänselväksi.

Mikäli joku teistä elukoista koskee edes pikkusormella Markukseen, me perustamme henkivartijakaartin häntä suojelemaan.

Itse asiassa se perustetaan NYT.

Anonyymi kirjoitti...

Raamattua saa häpäistä kuinka paljon vain ja se on taidetta. Vähän kun paskaa ja pekonia turauttaa koraanille niin jopas alkaa huuto ja kiukku pyhien asioiden häpäisemisestä.

Samanlainen satukirja se on koraani kuin Muumitkin. Jos joku kakkapekonikoraanista mielensä pahoittaa niin siitä vain. Siedätyshoito on ainoa keino kiihkoilijoille.

Anonyymi kirjoitti...

jä näiden ns.kotoutukseen käytetään valtavat määrät verorahaa kun samalla tiedetäään että jonain päivänä täälläkin paukkuu ja mitä enempi näitä tulee sen vähemmän täällä on Suomalaisilla oikeuksia.

Anonyymi kirjoitti...

se on vain käsittääkseni sellainen homma jos täällä on sananvapaus niin täällähän puhutaan mitä puhutaan ilman että joku muotioikuuporukka siihen puuttuu,muussa tapauksessa se reitti tähän maahan toimii myös toiseen suuntaan ellei kelpaa olla Suomessa niin tervemenoa.

Anonyymi kirjoitti...

Markus vois vähän siistiä ulosantiaan, vaikka periaatteessa oikeassa onkin. Uskottavuus varmaan lisääntyisi.

Islamissa ei ole epäkohtana ainoastaan pieni määrä teloittajia ja itsemurhapommittajia, vaan koko juttu haisee. Suurinta osaa muslimeista voi verrata kristityissä joihinkin kiihkolahkolaisiin.

Anonyymi kirjoitti...

Pohdintaa uskontojen osuudesta terrotekoihin: http://www.thedailybeast.com/articles/2015/01/14/are-all-terrorists-muslims-it-s-not-even-close.html

Anonyymi kirjoitti...

Yhdysvallat on pommittanut viimeisen 13 vuoden ajan seitsämää eriä Arabimaata, jossa tuhannet siivilit kuolevat, mutta eihän sillä väliä, ku Yhdysvallat ei valitse kuolevia uskonnon loukkaamisen takia, vas pommittavat kaikki, jotka alle joutuvat!

Anonyymi kirjoitti...

"Synkkää ironiaa on se, että eräs Naton vuoden 1999 operaation tunnettu tapaus on hyökkäys televisio- ja radioasemalle, jossa Nato tappoi 16 siviiliä, lähes sama luku kuin Pariisissa viime päivinä. NATO oikeutti pommituksen sanomalla, että televisioasemaa käytettiin propagandan levittämiseen. Eikä tämä ollut yksittäistapaus. Yhdysvallat on Afganistanissa ja Irakissa hyökännyt al-Jazeeran toimistoihin ja tappanut journalisteja. Yhdysvaltojen aloittamassa Irakin sodassa on tapettu enemmän journalisteja kuin missään aiemmassa sodassa maailmanhistoriassa, osa heistä yhdysvaltalaisten ja muiden ulkomaalaisten taistelijoiden, osa irakilaisten toimesta. (Luku koskee journalisteja jotka on tapettu virantoimituksessa, esimerkiksi toisessa maailmansodassa tapettujen joukossa oli varmasti enemmän journalisteja.) Ranskan ja EU:n tukema Israel tappoi kesällä Gazassa ainakin 15 journalistia (heistä ainakin 7 virantoimituksessa)."

http://kulttuurivihkot.fi/lehti/blogit/syksyrasanen/596-mita-tarkoittaa-olla-charlie-hebdo

Anonyymi kirjoitti...

Stalin oli ateisti ja tappoi joku 40miljoonaa ihmistä, mutta ei kukaan siitä yleistä. Tämä on jatkumo ja on turhaa puhua sinulle järkeä kun et tekosi perusteella omaa sitä.

Anonyymi kirjoitti...

Tossa on kyllä rikottu enempi pöytätapoja kuin mitään muuta..

Anonyymi kirjoitti...

Millä tavalla Stalin ja hänen suorittamat puhdistukset Neuvostoliitossa liittyvät tähän asiaan?

Venäläiset eivät Neuvostoliiton romahdettua ole käyneet itse läpi kipeitä kohtiaan omassa historiassa.

Mutta millä tavalla se liittyy siihen että Pariisissa kaksi islamistia teki terrori-iskun ja murhasi täysin syyttömiä ihmisiä?

Viha ja väkivalta kumpuavat suoraan islamista. Vihan ja väkivallan aste vaihtelee mutta sama käyttövoiman lähde on sen takana; islam.

NATO suojeli Balkanilla Kosovon-Albaaneita. Muslimi terroristeja.
Muistelkaa kauppakeskus Sellon verilöylyä. Mitä löytyy taustalta:
uskonnollis-kulttuurinen tausta eli islam ja siihen liittyvä kunniakäsitys. Nk. kunniamurhat.
Ibrahim Shkupolli teloitti Espoossa, kauppakeskus Sellon Prismassa henkilökuntaa lähietäisyydeltä samaan tapaan kuin islamistit Pariisissa satiirilehden henkilökuntaa.

Hänen suomalainen naisystävä oli hakenut lähestymiskieltoa. Yhtä tyhjän kanssa kun tällaisten raakalaispetojen kanssa ollaan tekemisissä.

Vaikka kynä terävä onkin, niin se ei pysäytä luoteja.(lue: hanki ase, se saattaa pelastaa henkesi)

Mikäli sille tielle lähdetään että aletaan pyytelee anteeksi pilakuvia, seuraavaksi saadaan pyytää anteeksi jotain mainosta, kirjaa, musiikkia ym. Näille vaatimuksille pyytää anteeksi ei tule koskaan loppua.

Sen takia:

Meillä on sananvapaus. Eläkää ja kestäkää se. Ellette tähän kykene lähtekää pois Suomesta.

ps. Ainahan teillä muslimeilla on se mahdollisuus että voitte lentää esim. Saudi-Arabiaan kuolaamaan julkisia teloituksia tai kivityksiä. Tosin, jos joudutte lentokieltolistalle, taitaa matkustelu lentokoneella jäädä haaveeksi.

Anonyymi kirjoitti...

Mielestäni tämä on asiatonta käytöstä ja todella irrelevanttia. Näin pähkinänkuoressa: Olet säälittävä.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan samantekevää olenko minä tai joku muu säälittävä.

Teidän raakalaispetojen nk. uskonto joka vaatii murhaamaan jotta profeettanne stondis ei lakoa on niin läpikauttaaltaan likaista, alhaista, itsepetosta että on käsittämätöntä ettei teissä ole miestä muuttaa tällaista murhaorgioiden yhteisöä tai lähteä siitä pois.
Anonyymi kirjoitti...

"Nolla. Tasan nolla." Googlaisit Markus edes ensin: https://en.wikipedia.org/wiki/Christian_terrorism#Contemporary

https://en.wikipedia.org/wiki/Terrorism_in_the_United_States#Christian_extremism

Jenkeissä KKK ja muut on edelleen voimissaan. Näitä juttuja sattuu kyllä.

Kyllästyttää vaan todella paljon, kun näissä keskusteluissa faktat on tasoa "Kun Asikkalan sanomissa ei lukenu niin ei oo tapahtunu tosi on."

Markus Jansson kirjoitti...

Muuten hyvä, mutta kristinusko ei salli tappamista missään olosuhteissa. Lue uutta testamenttia jos et usko. Siellä puhutaan vain toisen posken kääntämisestä jne.

Sen sijaan koraani määrää tappamaan vääräuskoisia milloin mistäkin syystä, mm. siitä syystä, että he pilkkaavat allahia jne.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä hyvä. Kirjan päällystäminen pekonilla ja kakalla on mautonta. Vaan aivan järisyttävän paljon mauttomamampaa on kimpaantua siitä. Oikeastaan asiat ovat niin eri kertaluokista, että niiden mauttomuuden suuruuksien vertaaminenkin on mautonta. Voi hyvä luoja mitä barbaareja. Henkinen kasvu ulos pronssikaudelta ei luonnollisesti tule olemaan helppo. Siedätystä vain. En toki jää henkeäni pidätellen odottelemaan muslimien sekularisoitumista.

Fundamentalisti muslimi haluaa tappaa sinut. Muslimi haluaa fundamentalisti muslimin tappavan sinut. Maltillista muslimia ei haittaa lainkaan, jos fundamentalisti muslimi tappaa sinut. Eikä hän tee mitään estääkseen tappamisesi.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan oikein, paskapaperiahan tuo läpyskä onkin.kakkaa pyyhitään paperiin, ei vasuriin. Pelkkä Tarinakirja.
Teet Markus arvokasta ja tarpeellista blogia, jatka samaan malliin ja toivottavasti tulee lisää vettä myllyyn ja nopeasti.älä missään nimessä anna periksi.
Noiden ählämien ja muiden muuttoliike pitäisi todellakin saada pysähtymään ja täällä jo olevat joutaisi laittaa myös rajan toiselle puolen.
Ei muslimisakki opi maantavoille, ei koskaan. Sen jälkeen kun Suomessa poksahtaa isosti, niin sisällissota suomalaisten ja rättipäiden kanssa on päivän selvää.

Anonyymi kirjoitti...

Vituttaa saatana. Pilasit sitte pekonin :(

Anonyymi kirjoitti...

Itse olisin ennemmin syönyt pekonit, mutta saahan itse ostetulle pekonille tehdä mitä haluaa.
Taitaa kyllä erään porukan ukoilla silti hameet melko hyvin sauhuta :D

Oikein tehty, painukoon helevettiin täältä pillittämstä.

Ei suomalaisetkaan mene näiden karvaturpien maihin vaatimaan erityiskohtelua.

Anonyymi kirjoitti...

Minä näin juuri silmissäni länsimaisen idiootin ja aivopesun uhrin, Jari Tervon sielunveljen, jolla oli rohkeutta näyttää mielipiteensä Raamattua kohtaan. Kun hän viskeli sitä tv:ssä kaikki ihailivat sitä. Kristityt eivät julistaneet kuolemantuomiota, eivät vainonneet tms. Taisivat tuumata, että Jarilla on oikeus mielipiteeseensä. Onko jostakusta ollut Koraania heittelemään? Kun asiasta kysyttiin, että josko sellainen kiinnostaisi koomikoita, niin kuulemma ei. Tuli kuolemanpelko! Ja sinä edelläni olet samanlainen makaroni. Pelkäätkö penikoidesi tähden? Tuskin sua ylöspäin katsovat? He antaisevat maan, jossa ei asu hiiriä kaikissa kaapeissa. He antaisevat maan, jossa ei ole rikos olla nainen, ajatella tai uskoa kuten haluaa, ei pelkoa shariasta, kaukana kaikesta vajaaälyisestä, jota etelän maat tursuavat yli rajojensa. Ole mies, ja ajattele. Älkäkä vingu.

Anonyymi kirjoitti...

"Aivan sama kun laittaisit raamatun väliin paskaa ja haistattaisit vitut kaikille kristityille."

Logiikka? Katsopa lista vaikka maailman 30 tuhoisammasta terrori-iskusta. Ei kristittyjä vaan vain jahidisteja(n. 95%). Jos kristityt olisivat 50% osuudella mukana, niin silloin olisi "aivan sama"