27. syyskuuta 2010

Islam on pedofiiliuskonto, osa 4

Tänään TV2 Silminnäkijä klo 22:05-22:35: Tanssipojat.
"Teini-ikäiset pojat puetaan tytöiksi ja he tanssivat aikuisille mahtimiehille. Raportti Afganistanin vaietusta pedofiliaperinteestä."

Islam on tunnetusti pedofiiiliuskonto
. Hienoa nähdä, että jopa Ylenanto alkaa vähitellen saamaan tarpeeksi uskallusta kertoa tästä asiasta julkisuudessa.PS. Pakkonaitettu lapsimorsian kuoli synnytykseen Jemenissä

19 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tsekkaappa joskus millasta pedo tavaraa Talmud on täynnä...

Markus Jansson kirjoitti...

Harrastetaanko juutalaisissa maissa lasten naittamista vanhoille äijille? Hyväksyvätkö nykyjuutalaiset lasten ja aikuisten välisen seksin?

Eivät. Mutta islam hyväksyy. Siinä ero.

Anonyymi kirjoitti...

Raamatussakin edistetään pedofiliaa, mutta tässä on kyse siitä millaista nykypäivän kulttuuri on. Islam on vielä tänäkin päivänä pedofiiliuskonto

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi katolilaiset eivät ole pedofiileja. Se on vain ilkeämielisten panettelua!1!11

Anna Nyymi kirjoitti...

Kun tätä islamin pedofiliaa aukottomasti todistelet, niin onko tietoa miten suuri osa Euroopassa asuvista muslimeista on harrastanut pedofiliaa tai salailee sitä lähipiirissään?

Se, että uskonnollisessa opuksessa kerrotaan sitä ja tätä, ei suoraan kerro asian todellista laitaa. Toki, jos laita on se, että pedofilia on todellinen ongelma muslimien keskuudessa, niin siihen pitää puuttua. Ensin pitää tosin osoittaa, että se on käytännön ongelma, eikä vain tiettyjen hihhuliyksilöiden leikkiä, niin kuin katolisessa kirkossa.

Markus Jansson kirjoitti...

> Kun tätä islamin pedofiliaa
> aukottomasti todistelet, niin
> onko tietoa miten suuri osa
> Euroopassa asuvista muslimeista
> on harrastanut pedofiliaa tai
> salailee sitä lähipiirissään?

Esimerkiksi alaikäisten pakkoavioliitoista ja kunniamurhista on enemmänkin kuin tarpeeksi tietoa. En viitsi edes linkittää, google lienee paras apusi jos et ole näistä tietoinen.

Muslimien keskuudessa esiintyy myös insestiä huomattavan paljon, koska masturbointi on kiellettyä eikä esiaviollisia suhteita saa harrastaa ja johonkin ne paineet on purettava. Anaaliyhdyntöjä etenkin perheen tyttöihin harrastetaan "yleisesti". Myöskin ympärileikkaus voidaan katsoa insestiseksi pahoinpitelyksi.

> Se, että uskonnollisessa
> opuksessa kerrotaan sitä ja
> tätä, ei suoraan kerro asian
> todellista laitaa.

Mutta kun kyse ei ole opuksesta.
Kyse on siitä, että muslimioppineet niin lännessä kuin lähi-idässäkin saaranaavat moista. Lisäksi, YKSIKÄÄN merkittävä muslimioppinut ei ole KOSKAAN KIELTÄNYT noita asioita eikä TUOMINNUT vaikkapa pedofiliaa (Muhammedin alaikäisen nussimista, ylipäätään alaikäisen nussimista vaikka onkin avioliitossa jne.).

Anna Nyymi kirjoitti...

Muslimien keskuudessa esiintyy myös insestiä huomattavan paljon

Anaaliyhdyntöjä etenkin perheen tyttöihin harrastetaan "yleisesti"

VAU, mitä argumentteja. Pitää itse selkeästi kaivaa jutut, kun sulla ei tunnu asian todellisesta laidasta olevan käryäkään. Tai sitten et vain halua sitä tietoa jakaa.

Myöskin ympärileikkaus voidaan katsoa insestiseksi pahoinpitelyksi.
Mites juutalaiset? Mikset heitä tuomitse?

Teksteistäsi heijastelee vahvasti se, että haet tietosi ties mistä halla-ahoista ja hommaforumeista kysymättä tai konsultoimatta ikinä keneltäkään, jolle ko. kulttuuri on elämäntapa ja siten huomattavasti lähempänä. Ei siinä mitään, mutta uskottavaa se ei tästä tekstistä tee.

http://sunnapolku.com/junttimuslimi/
lukaise vaikka vartin ajan noita mietteitä. Varsin mielenkiintoista tekstiä.

Markus Jansson kirjoitti...

> Mites juutalaiset? Mikset heitä
> tuomitse?

Tuomitsenkin. Sen sijaan juutalaiset eivät naita 6-vuotiaita tyttöjä vanhoille äijille ja hyväksi pedofiliaa, kuten muslimit hyväksyvät.

> Teksteistäsi heijastelee
> vahvasti se, että haet tietosi
> ties mistä halla-ahoista ja
> hommaforumeista kysymättä tai
> konsultoimatta ikinä
> keneltäkään, jolle ko. kulttuuri
> on elämäntapa ja siten
> huomattavasti lähempänä.

Et selvästikään ole yhtään katsonut nykyistä etkä aikaisempianikaan kirjoituksia islamista. Hae blogistani, vitun juntti. Siellä on aivan selkeät VIDEOT, joissa MUSLIMIOPPINEET selostavat, miten lasten nussiminen ja naittaminen on ihan ok juttu ja islamin mukaista.

Anna Nyymi kirjoitti...

"MUSLIMIOPPINEET selostavat, miten lasten nussiminen ja naittaminen on ihan ok juttu ja islamin mukaista."
Ja käytäntö on mikä? Että kaikki muslimit kuuntelevat näitä partaansa syöviä vanhoja setiä ja hankkivat lapsia saadakseen vain vähemmän rimpuiltavaa nussittavaa? Onko todellisuudentajusi nyt ihan kohdallaan?

Eli kun todellisista määristä sinulla ei selvästi ole käryäkään, niin näiden asioiden huutelu on hieman, hmmm, uskontoa sivuavaa. Uskot siihen omaan totuuteesi liittämättä argumentteihisi yhtään vedenpitävää faktaa. Kun noita tippuu, niin voin liittyä uskontoosi.

Jimbo kirjoitti...

Jansson: Muslimien keskuudessa esiintyy myös insestiä huomattavan paljon

Tämä pitää kutinsa. Muslimit ovat sisäsiittoisia imbesillejä.

The Times: Minister warns of ‘inbred’ Muslims

Medical research suggests that while British Pakistanis are responsible for 3% of all births, they account for one in three British children born with genetic illnesses.

BBC: Birth defects warning sparks row

Research for BBC2's Newsnight in November 2005 showed British Pakistanis accounted for 3.4% of all births but have 30% of all British children with "recessive disorders".

Muslimit ovat pedofiileja ja sukurutsaajia.

Markus Jansson kirjoitti...

> Ja käytäntö on mikä? Että kaikki
> muslimit kuuntelevat näitä
> partaansa syöviä vanhoja setiä
> ja hankkivat lapsia saadakseen
> vain vähemmän rimpuiltavaa
> nussittavaa? Onko
> todellisuudentajusi nyt ihan
> kohdallaan?

KATSO NYT JO VÄHITELLEN EDES SE VIDEO, MISSÄ NÄYTETÄÄN SATOJEN PALESTIINALAISTYTTÖJEN (6-9v) NAITTAMINEN AIKUISILLE MIEHILLE!

Anonyymi kirjoitti...

> Ja käytäntö on mikä? Että kaikki
> muslimit kuuntelevat näitä
> partaansa syöviä vanhoja setiä
> ja hankkivat lapsia saadakseen
> vain vähemmän rimpuiltavaa
> nussittavaa? Onko
> todellisuudentajusi nyt ihan
> kohdallaan?

Jos muslimimaiden TV:ssäkin näytetään näitä pakkoavioliittoja, niin oletko tosiaan niiin vitun debiili, ettet ymmärrä, että silloin hyvin suuri osa muslimeista hyväksyy asian.

Anna Nyymi kirjoitti...

Katsoin tuon dokkarin, eikä siinä suoraan viitattu islamiin. Lähinnä vain Pohjois-Afganistanilaiseen perinteeseen, joka on korruptoituneen poliisijoukon kautta leviämässä, vaikka se on (islamilaisen) lain vastaista. Talebanin aikana tuota yritettiin jopa karsia, eli onko kyseessä nyt islamilainen perinne vai ei? Ehkä talebanit eivät olekaan uskonnollisia?

http://www.reuters.com/article/idUSISL1848920071119
"Afghan police are battling to crackdown on the practice which has angered Islamic clerics who say those involved should be stoned for sodomy, forbidden under Islamic law."

Lapsiavioliittoja on myös tuolla alueellisena ilmiönä. Intiassa hinduperheiden tyttäriä yritetään naittaa "hyville" miehille lähinnä sosiaaliturvan varmistamiseksi, eikä tuossa ole kyse islamista, vaan alueelle pesiytyneestä kulttuurista.

Onhan tuo toiminta nyt täysin perverssiä ja se pitäisi lopettaa heti, mutta islamin syyllistäminen yksin on taas suurin piirtein yhtä fiksua kuin kullan ostaminen vain siksi, että kaikki muutkin tekevät niin. On ajattelijoita ja on sopuleita, vai mitä se Koivisto sanoi?

Markus Jansson kirjoitti...

> Lapsiavioliittoja on myös tuolla
> alueellisena ilmiönä. Intiassa
> hinduperheiden tyttäriä yritetään
> naittaa "hyville" miehille lähinnä
> sosiaaliturvan varmistamiseksi,
> eikä tuossa ole kyse islamista,
> vaan alueelle pesiytyneestä
> kulttuurista.

Katso ja lue nyt tarkkaan ne aikaisemmat(kin) kirjoitukseni tästä aiheesta. En ala vääntämään rautalankaa uudestaan. Muslimien pyhät kirjat kehoittavat pedofiliaan, pedofiliasta saarnataan nykyäänkin muslimioppineiden toimesta, jne.jne.jne.

Anna Nyymi kirjoitti...

"Katso ja lue nyt tarkkaan ne aikaisemmat(kin) kirjoitukseni tästä aiheesta."
Katsoin, katsoin tuonkin ja totesin, että perverssiä ja sairasta tuo on. Mutta tuossa tanssivien poikien casessa islamin oppineet ja islaminlakiin nojautuvat yrittää kieltää tuon ja ehdottaa tekijöille kivitystuomiota. Ja sinä syytät tässä asiasta islamia, eli kirjoituksessasi on perustavanlaatuinen asiavirhe.

Ongelma ei myöskään ole vain islamin, kuten YK-Liiton selvityksestä löytyy.
Aasiassa avioliiton solmiminen nuorena on yleisintä Afganistanissa, Bangladeshissa ja Nepalissa, Lähi-idässä Jemenissä ja Latinalaisessa Amerikassa Guatemalassa, Haitissa ja Nicaraguassa.
(http://www.ykliitto.fi/kouluttaa/lapsiavioliitot, liite)

Lapsiavioliitto on sairas ratkaisu, mutta, kuten jo mainitsin, ei islam ole siihen yksin syypää. Nepalissa, hindut ja buddhalaiset ovat ylivoimainen enemmistö, Guatemalassa katoliset ja protestantit jylläävät ja sama juttu Haitin ja Nicaraguan suhteen.

Kaikille noille maille yhteistä on tavaton köyhyys, ei islam tai muukaan uskonto.

Markus Jansson kirjoitti...

> Katsoin, katsoin tuonkin ja
> totesin, että perverssiä ja
> sairasta tuo on. Mutta tuossa
> tanssivien poikien casessa islamin
> oppineet ja islaminlakiin
> nojautuvat yrittää kieltää tuon ja
> ehdottaa tekijöille
> kivitystuomiota. Ja sinä syytät
> tässä asiasta islamia, eli
> kirjoituksessasi on
> perustavanlaatuinen asiavirhe.

Et katsonut.
Et katsonut, mitä Ayatollah Khomeini on kirjoittanut. Et katsonut, että lapsiavioliittoja on yleisesti islamistimaissa, kuten Gazassa. Et ole katsonut, mitä Imaami Chehad Khodr on sanonut. jne.jne.jne.

Elät haavemaailmassa, jossa suljet pois kaikki epämiellyttävät totuudet, kuten sen, että islam on pedofiiliuskonto, jonka perustaja harrasti pedofiliaa, jonka pyhissä kirjoissa kehoitetaan pedofiliaan jonka opettajat kehoittavat pedofiliaan, jonka hallitsemissa maissa harrastetaan laillisestettua pedofiliaa jne. jne. jne.

Anna Nyymi kirjoitti...

"Et katsonut, mitä Ayatollah Khomeini on kirjoittanut."
Katsoin. Ja katsoin jopa muita videoita, joissa joku fasistisieluinen toteaa, että jopa yksivuotias voi olla naimisissa. Hän tosin pehmensi, että maasta riippuen, sukupuoliyhdyntä on sallittua vasta 18-vuotiaille.

Bonuksena esitin sinulle myös faktaa siitä, että lapsiavioliitot ovat yleisiä myös muualla, uskontorajoista riippumatta, mutta sinä toteat vain, että islam on pedofiiliuskonto. Hyvää argumentointia.

Tuosta listasta, jonka YK on esittänyt esimerkkeinä, puolet on islamenemmistöisiä maita, puolet katolisia tai hinduja. Intiaa siinä ei mainittu, mutta siellä silkka ihmisten volyymi ajaa jo monen ohi. Intia ei tosin ole islamenemmistöinen maa.

Kaikkia noita maita yhdistää, kuten jo sanoin, se, että naisten sosiaaliturvana pidetään jostain käsittämättömästä syystä vanhemmalle miehelle naittamista. Onko tämän syynä uskonto vai yhteiskunta vai molemmat? Vaihtelee toki paikan mukaan, mutta yksisilmäisesti tätäkään asiaa ei kannata tarkastella.

Onko Suomessa lapsiavioliitot yleisiä muslimien keskuudessa? En oikeasti tiedä, mutta täällä tuo perusturvaan liittyvä lähtökohta on hieman eri, joten voisin kuvitella pientä vaihtelua löytyvän.

Epämiellyttävän totuuden sulkeminen ei tarkoita sitä, että osoittaa vain yhtä syytä asiassa. Epämiellyttävän totuuden vääristely taas tarkoittaa tuota ja se on johtanut jopa sotiin. Mieti nyt oikeasti, kumpaa suuntausta haluat kannattaa.

Anonyymi kirjoitti...

Jep.

Monet islamiin liittyvät "faktat" eivät ole peräisin islamista itsestään.

Pakotetut avioliitot, naisten ympärileikkaus, kunniamurhat jne...

ovat paljon islamia vanhempaa perua.
Ne ovat kultttuurireliikkejä, jotka ovat syntyneet kauan ennen islamia.

Jotkut "islaminoppineet" ovat ottaneet ne mukaan uskoon ja väittävät, että niin ja näin kuuluu tehdä, mutta he ovat väärässä.

Monet heistä ikävä kyllä ovat korkeasa asemassa ja kovaäänisiä.

He ovat kuitenkin niitä harhaoppisia.

Inoian islamia tosin sen perimmäisessäkin tarkoitetussa muodossa.
Koraanisa mm. kerrotaan kuin naisen arvo on vain puolet miehen arvosta ja sitä en todellakaan hyväksy.

Anonyymi kirjoitti...

"Kaikkia noita maita yhdistää, kuten jo sanoin, se, että naisten sosiaaliturvana pidetään jostain käsittämättömästä syystä vanhemmalle miehelle naittamista"

Johtunee elämisen edellytyksistä. Voisin kuvitella, että nälän ja köyhyyden riivaamat perheet ovat ammoisina aikoina hakeneet turvaa rikkaammista perheistä suostuen siihen, että perheen tytär (jos ja kun on) naitetaan rikkaalle miehelle ja näin päästään osalliseksi parempaan elintasoon.
En tiedä, Joka tapauksessa kyse on hyvin vanhasta traditiosta.