29. maaliskuuta 2009

Islam on pedofiiliuskonto

Valitettavasti tämä sivu on englanninkielinen, mutta suosittelen ehdottomasti lukemaan sen. Kaikenlaista muuta tekstiä islamin perverssistä suhtautumisesta seksiin voitte lukea tästä osoitteesta samalta sivustolta.

Koska profeetta Muhammed oli muslimien mielestä täydellinen ja toimi Allahin käskystä, myös kaikki hänen tekonsa ovat siis automaattisesti oikeita ja Allahin tahto. Muhammed oli pedofiili ja harrasti seksiä 9-vuotiaan tytön kanssa. Näin ollen esimerkiksi seksi 9-vuotiaan tytön kanssa on oikeaoppisten muslimien mielestä oikein ja Allahin tahto. Koraani ja sen tulkitsijat ja sen mukaan elävät siis kannattavat tai vähintään hyväksyvät pedofilian. Ajatolla Khomeini esimerkiksi hyväksyy jopa pikkulasten seksuaalisen hyväksikäytön ja kertoo sen olevan islamin mukaista.

Kannattaako Suomeen tuoda elätettäväksi pedofilian kannattajia? Tarvitseeko pedofiiliuskontoa suvaita? Miten joku voi samaan hengenvetoon tuomita vaikkapa Hollannin taannoisen pedofiilipuolueen, mutta kannattaa islamin suvaitsemista?Päivitystä 29.3.
Jiri Keronen kirjoittaa aivan samasta asiasta omassa blogissaan. Odottelemme nyt sitten Jirin kanssa kilpaa, kumpi saa ensiksi syytteet kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan sekä uskonrauhan rikkomisesta.

Päivitystä 6.4.

38 kommenttia:

Jani kirjoitti...

"Isaac is 40 years old when he marries Rebecca (Gen. 25:20), making Rebecca 3 years old at the time of her marriage. According to the second opinion, Isaac is 29 years old and Rebecca is 14 years old at the time of their marriage."

Koraanista? Ei, vaan Raamatusta. Mikset kirjoita siitä, että juutalaisuus ja katolisuus ovat pedofiiliuskontoja? Kummassakin uskonnossa Raamattu on pyhä kirja ja sitä tulkitaan paikoittain sanasta sanaan.

Taidatko taas katsoa asiaa hieman yksisilmäisesti? Mitäs meinaat?

Anonyymi kirjoitti...

Raamatusta löytyy ihan yhtä pahoja kohtia (esim. tyttärensä saa myydä seksiorjaksi yms.)

Keskimäärin muslimit toki noudattavat huomattavasti enemmän koraanin perverssejä kohtia kuin mitä kristityt raamatun

Sekä koraanissa että raamatussa on myös täysin päinvastaisia näkemyksiä, joten on itse asiassa täysin mahdotonta elää kummankaan kirjan oppien mukaisesti.

Markus Jansson kirjoitti...

> Koraanista? Ei, vaan Raamatusta.
> Mikset kirjoita siitä, että
> juutalaisuus ja katolisuus ovat
> pedofiiliuskontoja?

On eri asia puhua jostain sadusta, kuin oikeasta henkilöstä, Muhammedista ja hänen tekosistaan. Lisäksi nykyään islamin hengelliset johtajat hyväksyvät pedofilian. Kerro yksikin tänä päivänä elävä kristillinen merkittävä uskonnollinen johtaja, jonka mukaan on ok nussia 9v tai käyttää seksuaalisesti hyväksi tätäkin nuorempia lapsia?

Anonyymi kirjoitti...

Voin mainita sinulle kristillisen, huomattavan uskonnollisen johtajan, joka tuomitsee alaikäisen tytön ja tämän äidin kirkonkiroukseen, koska tyttö tuli raskaaksi, kun isäpuoli käytti tyttöä hyväkseen. Isäpuolelle ei käynyt kuinkaan. Tämä uskomaton kristillinen uskonnollinen johtajahan on paavi, joka myös kääntää päänsä pois, kun papit panevat kuoropoikia.

Markus Jansson kirjoitti...

> joka tuomitsee alaikäisen tytön
> ja tämän äidin kirkonkiroukseen,
> koska tyttö tuli raskaaksi, kun
> isäpuoli käytti tyttöä
> hyväkseen.

Lähde kiitos. Käsittääkseni tuomitsi siksi, että tekivät abortin.


> Isäpuolelle ei käynyt kuinkaan.

No mitäpä paavin olisi pitänyt isälle tehdä?


> joka myös kääntää päänsä pois,
> kun papit panevat kuoropoikia.

Ei pidä paikkaansa, juuri tovi sitten paavi tuomitsi lasten hyväksikäyttäjät julkisesti.

Jiri Keronen kirjoitti...

Jani ja muut: Se, että muissakin uskonnoissa on paskoja puolia ja typeryyksiä, ei ole millään tavalla argumentti islamin puolesta. Se on argumentti niitä muita uskontoja vastaan. Vaikka Raamatussa lukisi 700 sivua pelkästään "dikkii buttiin dikkii buttiin dikkii buttiin...", ei se muuttaisi islamia yhtään millään tavalla yhtään minkäänlaiseksi.

Islamia ei voi puolustaa haukkumalla muita uskontoja, koska muiden uskontojen huonot puolet eivät tee islamista millään tavalla parempaa uskontoa.

Logiikka hakusessa? Kyllä taitaa olla.

Sinuhesieda kirjoitti...

Uskonto on ylipäätäänsä p##sestä.

Jani kirjoitti...

Jiri et co.

En sanonut sitä, että islam olisi parempi vain siksi, että muut ovat yhtä tyhmiä taikauskoja. Mutta islamkriittisillä neropateilla vain unohtuu aina tuo kolikon toinenkin puoli ja se, että katolinen kirkko on globaalisti kussut ihmisiä silmään historian aikana aika rajusti. Sillä positiivisella erolla, että yhtään katolista diktatuuria ei käytännössä ole jäljellä.

Blogin laadun takia olisi siis asiallista kirjoittaa myös "länsimaisten" uskontojen hölmöilystä ja typeryydestä. Kertaakaan en ole täältä lukenut, että Englannissa tietyissä kouluissa (kasvavissa määrin) kielletään lapsilta evoluutio-opetus uskonnon varjolla tai että W. Bush painotti vahvasti uskonnollista viestiä tiputtaessaan muutaman Hiroshiman verran pommeja Irakiin ja Afganistaniin. Yhtään oikeaa syytä pommittaa noita maita keskiajalle ei olla vielä esitetty.

Lisäksi tuota "pelkoa" levitetään täällä niin kuin se olisi yleistymässä täällä, koska tänne muuttaa muslimeja. Häh? Saudi-Arabia, Pohjois-Korea ja vaikka Uzbekistan ovat kaikki diktatuureja vain sillä erolla, että Saudi-Arabiassa diktatuuriin on sotkettu vahvasti uskonto. Suomeen tuollaista skenaariota ei ole tulossa, älkää nyt aikuiset lapset jaksako siitä hätäillä.

Pointtina siis se, että islamilaista ja maahanmuuttajapelkoa lietsotaan näillä forumeilla hieman turhankin innokkaasti jättämällä olennaiset faktat pois. Jos joku osaa esim. seuraaviin kysymyksiin vastata, niin saadaan jo monipuolisempaa keskustelua aikaiseksi.

Väite: "somaleista 60% on työttömiä".

Kysymykset:
* miten suuri osa somaleista on lapsia? (alle 18v)

*Miten suuri osa tästä työttömyysporukasta on ollut maassa alle 1v? 2v?

*Miten suuri osa yli kolme vuotta maassa olleista on työttömänä?

En hirveästi odota vastauksia, koska tähän mennessä näiden blogien asiasisältö on ollut kaikkea muuta kuin "tutkiskeleva".

Markus Jansson kirjoitti...

> Sillä positiivisella
> erolla, että yhtään
> katolista diktatuuria ei
> käytännössä ole jäljellä.

On kussut joskus on eri asia kuin että kusee nyt. Historiaa emme voi muuttaa, tulevaisuutta voimme.


> Kertaakaan en ole täältä
> lukenut, että
> Englannissa tietyissä
> kouluissa (kasvavissa
> määrin) kielletään
> lapsilta evoluutio-
> opetus uskonnon varjolla

Tietysti tuo on typerää, mutta täysin eri mittapuun homma kuin pedofiiliuskonto.


> Suomeen tuollaista
> skenaariota ei ole
> tulossa, älkää nyt
> aikuiset lapset jaksako
> siitä hätäillä.

En jaksa nyt kaivaa, mutta kaivele itse tietoja siitä, minä vuonna Ruotsista tulee nykytahdilla muslimienemmistöinen maa. Suomi ei ole yhtä pahassa jamassa vielä ja siksi suunta pitääkin muuttaa nopeasti.


> islamilaista ja
> maahanmuuttajapelkoa
> lietsotaan näillä
> forumeilla hieman
> turhankin innokkaasti
> jättämällä olennaiset
> faktat pois.

Somaleista vain 9% käy töissä. Rikoksiin syyllistyvät mm. raiskauksiin oliko nyt kymmenen- vaiko satakertaisesti per nuppi suomalaisiin verrattuna. Islam on pedofiiliuskonto. Eivätkö nuo ole mielestäsi olennaisia faktoja?


> Väite: "somaleista 60%
> on työttömiä".

Somaleista vain 9% käy töissä.


> * miten suuri osa
> somaleista on lapsia?
> (alle 18v)

Ai oikeasti vai oman ilmoituksensa mukaan?


> *Miten suuri osa tästä
> työttömyysporukasta on
> ollut maassa alle 1v? 2v?

Somaleita on tullut maahan jo reilusti yli kymmenen vuotta sitten. Somaleista 9% käy töissä.


> *Miten suuri osa yli
> kolme vuotta maassa
> olleista on työttömänä?

Osoita sinä, että somalit ovat tuottavia yhteiskunnallemme.


> En hirveästi odota
> vastauksia, koska tähän
> mennessä näiden blogien
> asiasisältö on ollut
> kaikkea muuta kuin
> "tutkiskeleva".

Haista vittu ja suksi kuuseen jos ei kelpaa. Tiedoksesi, että olen yleensä lainannut mm. Halla-ahoa ja muita, jotka ovat laskelmat tehneet sivuillaan aivan julkisista lähteistä. Oma on häpeäsi, jos et osaa linkkejä seurata tai tiedä yleissivistykseen kuuluvia asioita, vaan uskot purematta kaiken pro-monikulttuuripaskan, jonka sinun halutaankin uskovan.

Anonyymi kirjoitti...

"No mitäpä paavin olisi pitänyt isälle tehdä?"

Julistaa kirkonkiroukseen.

Anonyymi kirjoitti...

"Tiedoksesi, että olen yleensä lainannut mm. Halla-ahoa ja muita, jotka ovat laskelmat tehneet sivuillaan aivan julkisista lähteistä."

Entä jos tekisit omat laskelmasi? Vai eikö hoitsun koulutuksella osaa?

Anonyymi kirjoitti...

"Jani ja muut: Se, että muissakin uskonnoissa on paskoja puolia ja typeryyksiä, ei ole millään tavalla argumentti islamin puolesta."

Jiri, kukaan ei ole tuollaista väittänytkään. Minä kirjoitin tuon 2. kommentin. Kritisoin sillä vain Markuksen argumenttia, josta sai sellaisen käsityksen, että Islamin uskon huonot puolet johtuvat koraanista. Se ei pidä ollenkaan paikkansa.

Raamatussa on yhtä lailla kusipäistä meininkiä, mutta kristityt ovat silti paljon fiksumpia kuin muslimit (keskimäärin).

Isto kirjoitti...

Tämä on taas tota hyssyttelijöiden mahtavaa argumentaatiota:

Kun kristinuskossakin on kohtia pedofiliasta, niin Islamin uskossakin saa olla. Okei, sitten molemmat uskonnot ovat pedofiiliuskontoja sillä erotuksella, että kristinuskossa pedofilia ei ole hyväksyttyä.

Anonyymi kirjoitti...

Tavallaan islam on elinvoimaisempi uskonto kuin kristinusko koska se ei pyri ulkoistamaan (esim. minun seksuaalisuuteni ei ole peräisin minusta, vaan saatanasta tai "lihasta") tai kääntämään sisäänpäin ("olen tehnyt syntiä") aggressiivisia impulsseja vaan, ihmisien luonnollista rasismia hyödyntäen, kanavoi ne "muihin" ryhmiin. Tai toisin sanoen kristinusko vastustaa tiettyjä aspekteja elämästä kun taas islam ottaa ne osaksi uskontoa.

Markus Jansson kirjoitti...

> Julistaa
> kirkonkiroukseen.

Ei se kuule ihan niin käy. Ota selvää asioista.


> Entä jos tekisit omat
> laskelmasi? Vai eikö
> hoitsun koulutuksella
> osaa?

Sinunlaisesi idiootti siis luulee, että jonkun toisen tekemiä laskelmia ja lainauksia ei voi käyttää, vaan kaikki pitää tehdä itse. Oletan, että sinulla on itselläsi vaaka mukana kun ostat kaupasta hedelmiä, sekä taskulaskin, jolla lasket hinnat ja summatkin, vai miten on? LOL.

Kerro toki, mitä vikaa noissa laskuissa on? Vai menikö nyt moku-intoilijalta taas sormi suuhun ja pissa housuun pitää selitellä aiheen vierestä jotain paskaa taas kerran? Tajuatko, että somaleista vain 9% käy töissä? Miten 9% voi elättää 91%? Millainen rikkaus on lauma elätettäviä rikollisia?


> Islamin uskon huonot
> puolet johtuvat
> koraanista. Se ei pidä
> ollenkaan paikkansa.

Koraanissa ne lukevat. Koraani on muslimeille kirjaimellisesti totta. Tietysti se johtuu siis koraanista. Jos koraanissa lukisi, että vääräuskoisia pitää suvaita ja ymmärtää, eikä lapsia saa raiskata, niin kunnon muslimi tekisi sitten niin.

Okei, joo, nussitaan pilkkua, se johtuu siitä, että on laumoittain idiootteja ihmisiä, jotka uskovat koraaniin eli ovat muslimeita. Yksikään selkopäinen ihminen ei näet tietenkään usko mitään tuollaista taikauskoista paskaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Ei pidä paikkaansa, juuri tovi sitten paavi tuomitsi lasten hyväksikäyttäjät julkisesti."

Lähde.

"Ei se kuule ihan niin käy. Ota selvää asioista."

Lähde.

Anonyymi kirjoitti...

"Koraani on muslimeille kirjaimellisesti totta. Tietysti se johtuu siis koraanista."

Raamattukin on jumalan sanaa ja siksi totta. Jumalan sanaa ei saa epäillä. Käytännössä kristityt kuitenkin soveltavat eri kohtia raamatuista eri tavalla. Sama pätee jossain määrin myös muslimeihin ja koraaniin.


"Jos koraanissa lukisi, että vääräuskoisia pitää suvaita ja ymmärtää, eikä lapsia saa raiskata, niin kunnon muslimi tekisi sitten niin."

Luultavasti koraanissa lukeekin noin. Raamattu ja koraani sisältävät yhtä paljon väkivaltaan kehottavia kohtia. Molemmissa on ristiriitaisuuksia älytön määrä. Muslimit noudattavat kuitenkin niitä väkivaltaisia kohtia enemmän kuin kristityt.

Markus Jansson kirjoitti...

> Raamattukin on jumalan
> sanaa ja siksi totta.

Yleinen käsitys kristityillä ei ole, että Raamattu on kirjaimellisesti sanasta sanaan totta. Muslimeilla sen sijaan on tuollainen käsitys Koraanista.

Anonyymi kirjoitti...

"Yleinen käsitys kristityillä ei ole, että Raamattu on kirjaimellisesti sanasta sanaan totta. Muslimeilla sen sijaan on tuollainen käsitys Koraanista."

Ja lähde kiitos.

Markus Jansson kirjoitti...

> Ja lähde kiitos.

Kysy keneltä tahansa papilta, jos et ole itse rippikoulukaan käynyt.

Anonyymi kirjoitti...

"Kysy keneltä tahansa papilta, jos et ole itse rippikoulukaan käynyt."

Rippikoulu on käyty mutta siellä puhuttiin kristinuskon asioista ei islamin.

Eli saisinko nyt lähteen tuohon väitteeseen muslimeiden Koraanin tulkinnasta.

Anonyymi kirjoitti...

Voi hyvät hyssykät, on tainnut joillakin jäädä uskontotunnit väliin. Sillä mitä Vanhan Testamentin henkilöistä kerrotaan ei ole mitään tekemistä kristinuskon kanssa. Kristinusko perustuu Uuteen testamenttiin. Toinen juttu on että kristittyjen mukaan raamattu ei suinkaan ole sanasta sanaan totta, miten se edes voisi olla kun esim. evankeliumista on neljä eri versiota? Toki on olemassa ihmisiä ja lahkoja joiden mielestä näin on, mutta ei kai se ole kristinuskon vika? VT:ssä uhrataan myös karitsoita jumalalle mutta ei sitäkään kristinusko vaadi. - Make

Anonyymi kirjoitti...

"Muslimeilla sen sijaan on tuollainen käsitys Koraanista."

Ei ole mitenkään mahdollista, koska koraani sisältää ristiriitoja vaikka millä mitalla. Sitä ei voi siis mitenkään noudattaa kirjaimellisesti. Muslimit valikoivat aivan kuten kristityt.

Vielä muutama vuosisata sitten kristityt tulkitsivat raamattua hyvin samaan tapaan kuin muslimit koraania nykyään.

Markus Jansson kirjoitti...

> Eli saisinko nyt lähteen
> tuohon väitteeseen
> muslimeiden Koraanin
> tulkinnasta.

Kysy vaikka Abdullah Tammelta, tai keneltä tahansa imaamilta.


> Vielä muutama vuosisata
> sitten kristityt
> tulkitsivat raamattua
> hyvin samaan tapaan kuin
> muslimit koraania nykyään.

Niinpä. Haluammeko me paluun keskiajalle vain siksi, ettei muslimeille tulisi paha mieli, kun solvaamme sika-Allahia ja pedofiili-Muhammedia?

Anonyymi kirjoitti...

Islam on tämän vuosituhannen
pahin virus.

Ja Eurooppa on kuolemassa tähän
tautiin.

Vielä on aikaa jäljellä, mutta ei paljon. Joko päätämme yhdessä laittaa kovan kovaa vastaan tai
menetämme sen minkä puolesta aikaisemmat sukupolvet ovat taistellleet. Vapauden.

Olen vakuuttunut siitä että
Suomessa on paljon ihmisiä jotka
ovat valmiit tarttumaan aseisiin
puolustaakseen vapautta.

Kun saamme nämä ihmiset yhteen
alkaa tapahtua.

Järjestäytykää ja hankkikaa aseita.

Hämmentynyt kirjoitti...

Lukaisin tuon Jirin kirjoituksen ja kommentitkin läpi ja järkytys oli melkoinen: en löytänyt yhtäkään "vitun idioottia", "vitun pelleä", "ituhippiä" tai "junttia" tekstin seasta.

Miten tämä voi olla mahdollista, Make? Eivätkö nuo ilmaisut olekaan olennainen osa blogaamista?

Markus Jansson kirjoitti...

> Lukaisin tuon Jirin
> kirjoituksen ja
> kommentitkin läpi ja
> järkytys oli melkoinen:
> en löytänyt yhtäkään
> "vitun idioottia",
> "vitun pelleä",
> "ituhippiä" tai
> "junttia" tekstin seasta.
> Miten tämä voi olla
> mahdollista, Make?
> Eivätkö nuo ilmaisut
> olekaan olennainen osa
> blogaamista?

Montako noita ilmaisuja löysit minun ko. blogitekstistäni? Nolla. Noniin.

Jani kirjoitti...

"Lukaisin tuon Jirin kirjoituksen ja kommentitkin läpi"

Vanhaan kultaiseen tapaasi jätit taas kommentin luvun puolitiehen ja lähdit viisastelemaan. Pidä toi.

Anonyymi kirjoitti...

"Montako noita ilmaisuja löysit minun ko. blogitekstistäni? Nolla. Noniin."

Jos ymmärtäisit lukemaasi niin tajuaisit, että tarkoitin blogiasi/kommentointiasi yleensä. Montakohan niitä sitten löytyy? Aika monta. Noniin.

ruinedtone kirjoitti...

...sanoo mies, jonka mielestä on ok raiskata vauva.

Se, että uskontojen nimissä on tehty paljon pahaa, ei tarkoita, että se olisi uskontojen perusta tai että kaikki siinä uskossa olevat tekisivät niin. Kyllähän esim. todella moni lestadiolainenkin katsoo televisioita.
Äitini puoleinen suku on islamin uskossa, enkä ole ikinä, koskaan kokenut seksuaalista häirintää.

Markus Jansson kirjoitti...

> ...sanoo mies, jonka
> mielestä on ok raiskata
> vauva.

Kuka täällä on tuollaista muka väittänyt ja millä perusteella?!? En minä ainakaan. Oletko aivan hullu?


> Äitini puoleinen suku on
> islamin uskossa, enkä
> ole ikinä, koskaan
> kokenut seksuaalista
> häirintää.

Anekdootti. Toisaalta, vaikka sinua olisi hyväksikäytetty vauvana tai pikkulapsena, et muistaisi sitä. Muslimien keskuudessa lasten raiskaaminen ja hyväksikäyttö on yleistä, koska Allah kieltää esiaviollisen seksin ja masturboinnin. Sen sijaan Allah sanoo, että on jees-juttu hangata kullia pikkuvauvan reisien väliin tai naida 9-vuotiasta, tee itse matikat mihin kunnon muslimi purkaa paineensa jos ei ole naimisissa...

Markus Jansson kirjoitti...

> ...sanoo mies, jonka
> mielestä on ok raiskata
> vauva.

Kuka täällä on tuollaista muka väittänyt ja millä perusteella?!? En minä ainakaan. Oletko aivan hullu?


> Äitini puoleinen suku on
> islamin uskossa, enkä
> ole ikinä, koskaan
> kokenut seksuaalista
> häirintää.

Anekdootti. Toisaalta, vaikka sinua olisi hyväksikäytetty vauvana tai pikkulapsena, et muistaisi sitä. Muslimien keskuudessa lasten raiskaaminen ja hyväksikäyttö on yleistä, koska Allah kieltää esiaviollisen seksin ja masturboinnin. Sen sijaan Allah sanoo, että on jees-juttu hangata kullia pikkuvauvan reisien väliin tai naida 9-vuotiasta, tee itse matikat mihin kunnon muslimi purkaa paineensa jos ei ole naimisissa...

ruinedtone kirjoitti...

Kiitos kysymästä, Markus, olen hyvää vauhtia paranemassa hulluudesta. Minulla ei ole ollut psykoottisia oireita kuukausiin.
Anteeksi tuosta erehdyksestä. Sinä vain olit kysellyt murha.infon palstalla, miksi on väärin raiskata vauvaa. Tällaisessa arassa aiheessa ihmisen mieli tekee väärinymmärryksiä.
Mielestäni et voi tietää, muistaako vauva/pikkulapsi hyväksikäyttöään.

(PS. Ei tarvi spämmätä omaan blogiin.
PPS. Kutsuit juutalaisuutta ja katolisuutta saduiksi. Näin muuten, mutta ainakin Jeesuksen olemassaolo on historiallisesti todistettu, vaikkei mitään muuta sitten olisikaan.)

Anonyymi kirjoitti...

myös kristinuskon jumala on pedofiili.

http://www.animal-cruelty.com/ahmed_eldin/bible_supports_pedophilia_and_rape.htm

Markus Jansson kirjoitti...

> myös kristinuskon jumala
> on pedofiili.

Puhut nyt juutalaisten jumalasta, et kristinuskon. Toisaalta, juutalaisetkaan eivät noudata pedofiilisiä oppeja, toisin kuin muslimit yhä.

Linkissäsi olevassa tekstissä ei tosin puhuttu pedofiliasta mitään, "ottakaa omiksinne" (jos tuo edes on tarkka käännös) ei tarkoita välttämättä pedofiliaa, vaan esim. orjuutta tms. Sivulla oli huomattavia määriä kirjoittajan itse lisäämiä toteamuksia ("preteen" varmaan sadassa kohdassa), joita ei todellakaan lue vanhassa testamentissa.

Juhani kirjoitti...

Raamatun ristiriitoja on tutkittu tällä sivustolla -->

http://koti.phnet.fi/petripaavola/Raamatun_ristiriitojen_tarkastelua.html

Anonyymi kirjoitti...

Olisi hyvä ensin tutkia islamin faktoja, eikä olettaa asioita yksityisten ihmisten mielipiteiden perusteella.

Kaiken kaikkiaan tekstisi luettuani ajatusmaailmasi on kovin rajoittunut, sillä olet tutkimatta kehityllyt päätelmiäsi, kenties luettuasi muiden ateistien mielipidekirjoituksia islamia koskien.

Kerron sinulle myöhemmin vähän faktoja, mutta kehoitan näin ens'alkuun avartaa näkökulmaasi.

Anonyymi kirjoitti...

Voi hyvät herrat, kuinka paljon erilaisia tunteita mulle tuottaakaan lukea teidän aivoituksianne täällä!
Suvaitsevaisuus, suvaitsevaisuus, suvaitsevaisuus, oi missä olet.

Mutta että...
"Islam on pedofiiliuskonto" ..hohhoijaa..

Anyway, maailma on täynnä ihania ja vähemmän ihania ihmisiä.

-Sofia