8. lokakuuta 2018

Ilmastonmuutoshysteria osana Vihreää Valhetta

Jälleen kohistaan uutisissa, miten ilmastopaneeli varoittaa, että nyt on viimeiset hetket tehdä parannus synneistä tai koko maailma taas jälleen kerran tuhoutuu ilmastonmuutoksessa. Vittu mitä kulttuurimarxilaista paskaa - mutta lampaathan tämänkin uskovat taas kerran! Lampaat ovat niin tyhmiä, etteivät muista, että jo vuonna 1972 nämä samat hysteerikot valittivat samaa ja antoivat silloin armonaikaa vuoteen 1982 asti, tai muuten syntinen maapallo tuhoutuu ihmisen ahneuden vuoksi ilmastonmuutokseeen! Al Gorekin varoitti, että maapallo peittyy napajäätiköiden sulaessa...jonka piti senkin jo tapahtua, mutta hassua, ei ole sekään tapahtunut...


Ilmastonmuutosuskonto on vain yksi Vihreän Uskonnon Pyhistä Opeista, toisin sanoen kulttuurimarxistien työkalu muiden joukossa. Se, kuten kaikki muutkin, mitä Vihreät sanovat, on kusetusta ja valhetta. Ihan kaikki. Mutta silti tyhmät lampaat uskovat siihen. No, sitä saa, mitä tilaa. Älkää valittako, kun taas autoilu kallistuu ja verot nousevat, tätähän te tyhmät lampaat olette halunneet kun olette kaikkien puolueiden Vihreitä vuodesta toiseen äänestäneet ja heidän liturgiaansa uskoneet!

Itsekin kirjoitin tästä kulttuurimarxistien valheesta nimeltä "ilmastonmuutos" blogissani jo kymmenen vuotta sitten useita kirjoituksia, kannattaa vilkaista esim. tämätämätämätämä ja tämä näin alkujaan.


Asiasanat: #Ilmastokusetus #Ilmastonmuutoskusetus #Ilmastonmuutos #Ilmasto #CO2 #Kasvihuoneilmiö #VihreäValhe #Vihreät #IPCCReport #IPCC #Kulttuurimarxismi

5 kommenttia:

TeroPekka Pekka kirjoitti...

joo. Olisiko autoteollisuudellakin näppinsä ilmastonmuutos vouhotuksessa - koska sähköautojen myynti takkuaa liikaa? Uutta myyntivolyymia pitäisi saada kehiin ja äkkiä. Toki muitakin agendoja tässä on.

Nyt on havaittu ongelma, että jätteenpoltosta tuleekin liikaa kuonaa, joka on ongelma ainakin Suomessa, koska ihmiset eivät muka lajittele jätteitään tarpeeksi tunnollisesti ? Eikö sitten jätteiden entistä aktiivisempi kuljettelu ympäriinsä kuormita ilmastoa ?

https://yle.fi/uutiset/3-10399759

Esim. muovin, pahvin ja paperin kierrätys on täyttä humpuukkia. Ja se jos, mikä kuormittaa ilmastoa, kun jätepaperia ja muovia kuljetellaan kuorma-autoilla pitkiäkin matkoja ja käsitellään kemiallisesti. Raakapuu ei näiltä leveysasteilta lopu. Ja peak-oil on hoax. Jopa Ruotsalaisilla olisi mahdollisuus omaan öljyntuotantoon, mutta kv. sionistipankkiirit ei sitä salli. https://yle.fi/uutiset/3-5833216

Yleisesti ottaen - koko länsimainen demokratia perustuu järjestelmälliseen valehteluun. Meille valehdellaan historiasta ja jopa ihan nykypäivänkin asioista.

J. Jörgensen kirjoitti...

Vihreistä olen kyllä samaa mieltä. Mutta sinulla Jansson tuntuu olevan kovin optimistinen käsitys meidän lampaiden todellisista mahdollisuuksista vaikuttaa harjoitettuun (valtakunnan) politiikkaan. Äänestää kerran neljässä vuodessa niitä ehdokkaita, jotka suurten puoleiden toimistot suvaitsevat ehdokkaiksi päästää. Lienee selvää, millaisilla ehdoilla puoluetoimistojen listoille pääsee. Suurten puolueiden ulkopuolelta taas edes ehdokkaaksi nousu saati valituksi tuleminen on ennen kaikkea helvetin kallista. Jos sinulla on jokin varteenotettava ehdotus sen suhteen, miten tämä vallitseva asiaintila voitaisiin parlamentaarisesti muuttaa, niin senkus sanot tykö.

Anonyymi kirjoitti...

Sori vaan Markus mutta eivät kaikki muut sinua lukuunottamatta usko tuohon ilmastonmuutoshölynpölyyn.

Kuitenkin pääosa jutuista julkisessa mediassa koskien ilmastonmuutosta on juuri tuota hölynpölyä.

Luin tuon 2009 kirjoittamasi jutun ilmastonmuutoksesta ja se oli oikein hyvä. Tuolloin sinulla näyttää olleen katkeruuskerroinkin pienemmällä kun siinä et nimittele tavallista kansalaista "suomaloiseksi" tai "lampaaksi". Et muuten ole ikinä vastannut kysymykseen jonka olen aiemminkin esittänyt, että miten meinaat saada nämä "suomaloiset lampaat" äänestämään itseäsi tulevissa eduskuntavaaleissa. Et näytä pahemmin charmia heihin tuhlaavan.

Anonyymi kirjoitti...

"Mutta sinulla Jansson tuntuu olevan kovin optimistinen käsitys meidän lampaiden todellisista mahdollisuuksista vaikuttaa harjoitettuun (valtakunnan) politiikkaan. Äänestää kerran neljässä vuodessa niitä ehdokkaita, jotka suurten puoleiden toimistot suvaitsevat ehdokkaiksi päästää"

En ole Markuksen kanssa samaa mieltä keinoista (että väkivaltaa käyttäen poistettaisiin poliittinen eliitti ym näyttämöltä) mutta olen samaa mieltä kyllä siinä, että suomalaisten pitäisi olla aktiivisempia omissa asioissaan. Vaikka sitten vain kirjoittaisivat kriittistä palautetta näille "kansanedustajille" heidän mokailtuaan. Kyllä niitä muitakin keinoja on kuin äänestäminen.

Äänestämisessä kannattaisi olla hyvin tarkkana ketä äänestää. Tunnettu tosiasia on, että kun äänestää hyvää ehdokasta, joku surkeakin ehdokas yleensä hyötyy siitä. Tätä ei oikein voi välttää. Siten onkin parasta vain äänestää vaaleissa sitä hyvää, vaikka surkea hyötyisikin.

Anonyymi kirjoitti...

Haluaisitko Markus joskus kommentoida vihreiden perustulohömppääkin? Vielä useammat näyttäisivät uskovan siihen kuin ilmastomuutokseen.