24. kesäkuuta 2018

Ilja Janitskin oikeusmurhapaikalla

Kuten kaikki MV-lehteä seuranneet ovat varmasti huomanneet, Ilja Janitskin oikeusmurhaaminen on täydessä käynnissä Helsingin oikeusmurhatalolla. Olen kommentoinut asiaa vain lyhyesti muutamalla viime videollani, koska en näe tässä mitään uutta enkä ihmeellistä. Minusta on selvä, että Ilja ja kumppanit oikeusmurhataan ja bonuksena seuraa vielä erinäköistä viranomaisvittuilua ja massiiviset vahingonkorvaukset maksettavaksi. En ole mitenkään yllättynyt tai tyrmistynyt, eikä kenenkään selkopäisen ihmisen pitäisikään olla: Demlaaminen ja oikeusmurhaaminen on nykyään normi väärinajattelijoille, kuten esimerkiksi Seppo Lehdon tapauksesta ja minun tapauksestani voitte havaita.

On suorastaan surkuhupaisaa, miten Seppo Lehdon oikeusmurha sai niin vähän julkisuutta, kuten minunkin juttuni. Ketään ei tuntunut kiinnostavan asioiden todellinen laita ja esitetyt todisteet, sekä yleinen kommentti oli tyyliin:"No onhan se väärin, mutta hei, se on Seppo Lehto!". Kuulin tämmöistä uskomatonta soopaa lukuisten kansallismielistenkin suusta ja kuulen yhä. Kuten myös kuulen eri vivahteilla minun oikeusmurhastani. Idioottien mielestä oikeusmurha on ok, kunhan sen uhrina on "sopiva" henkilö.  Idiootit eivät ymmärrä, että jos joku voidaan oikeusmurhata, kaikki voidaan oikeusmurhata ja oikeusvaltion periaatteisiin eivät oikeusmurhat ylipäätäänkään kuulu lainkaan!

Toinen yleinen heitto, jota olen saanut kuulla oikeusmurhajuttuihin liittyen on:"Kyllä se jotain teki, ei muuten tuomiota tulisi". Ihmisillä on niin käsittämätön luotto suomalaisiin viranomaisiin ja oikeuslaitokseen, että he joko torjuvat mielessään koko oikeusmurhan mahdollisuuden, tai sitten keksivät mitä ihmeellisempiä selityksiä asioille, jottei heidän tarvitse myöntää oikeusmurhaa tapahtuneeksi. Mikä tahansa viranomaisen mielipuolinenkin väite on suomaloisten mielestä totuus ja kun vielä oikeus nuijaansa kopauttaa, on kyseessä ehdoton, absoluuttinen jumalan sana - tosiasioista viis!

Vasta nytkö kansa herää, kun Ilja Janitskin ja kumppanit oikeusmurhataan? Vai eivätkö vieläkään suomaloiset tajua, millaisessa maassa elämme (esim. tämä ja tämä)? Eikö suomaloisia edes kiinnosta, millaisessa maassa nykyään elämme ja miten läpimätä virkamieskoneisto ja oikeuslaitos meillä on?!? Nähtävästi ei kiinnosta. Englannissa Robinsonin oikeusmurha sai kadut täyteen mielenosoittajia ja mellakoita. Suomessa ei Iljojen, Astojen, Seppojen ja Markusten oikeusmurha kiinnosta kuin kourallista ihmisiä.

Iljan oikeusmurha lähenee nyt loppuaan, huomenna ja ylihuomenna pitäisi olla viimeiset käräjäpäivät Helsingin oikeustalolla. Olen tuolloin paikanpäällä seuraamassa tilannetta ja osoittamassa tukeani Iljalle. Kannattaa seurata Twitter-tiliäni, jonne pistän päivityksiä ja suoria lähetyksiä oikeusmurhapaikalta. Myöhemmin laitan videot vielä erikseen videot-osiooni, sekä liitän blogipostaukseeni.


Iljan toiseksi viimeinen oikeusmurhapäivä


Iljan viimeinen oikeusmurhapäiväPS. Mikä on sinun säälittävä tekosyysi olla tulematta paikalle, kun minäkin, vakavasti sairaana ihmisenä toiselta puolen Suomea tulen tänne?

7 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Minun säälittävä tekosyyni on se, että meillä on erilaisia rooleja tässä skenessä. Hoida sinä tämä oikeussalin seuraaminen niin minä tiedotan asiasta eteenpäin omia väyliäni. Kaikki eivät voi olla kaikkialla. Työnjakoa pitää arvostaa tässäkin asiassa.

Anonyymi kirjoitti...

Kohta Markus sinäkin varmasti pääset sellaiseen paikkaan missä ripulinen kyrpä työnnetään miehissä peräsuoleesi. Ja immuunikato virukset pääsevät hyvää kestiä pitämään. Hihi hähä.

Markus Jansson kirjoitti...

Totta, ihmisillä on eri rooleja. Mutta tuo selitys ei päde miljoonaan pääkaupunkiseudulla asuvaan ihmiseen. Missä ovat mielenosoittajat? Missä ovat ihmismassat? Paskahousut suomaloiset eivät välitä vittuakaan ja ovat kohtalonsa ansainneet.

Anonyymi kirjoitti...

Oma säälittävä tekosyyni on siinä, että seurattuani Iljan hommeleita parin vuoden aikana en ole niin varma siitä että hänet, kuten sanot, olisi "oikeusmurhattu". Sinun omassa tapauksessasi oli kyse selvästä oikeusmurhasta, mutta Ilja... no se on vähän monimutkaisempi juttu.

Ilja kuitenkin pyöritti julkaisua (MV-lehti) joka kävi monen ihmisen kimppuun, plagioi surutta toisten kirjoituksia ja mainosti melkoisia suomalaisen yhteiskunnan häpeätahroja kuten J. Lokkaa sankareina. Ei mikään erityinen laatujulkaisu siis.

Ilja isolta osin myös itse myötävaikutti omiin hankaluuksiinsa, mm pakoilemalla kuulusteluja ulkomailla.

"Paskahousut suomaloiset eivät välitä vittuakaan ja ovat kohtalonsa ansainneet."

Ihan koska tahansa haluat vastata aiempaan kysymykseeni, Markus, niin mitenkäs se logiikkasi pelaakaan. Tämän maan alkuperäisväestö on ansainnut karmean kohtalon, kun eivät vastusta tänne tulevia ulkomaalaisia. Niinhän se taisi mennä. Mutta jos alkuperäisväestö on kerran niin luusereita kuin väität, niin eikö tänne tulevat ulkomaalaiset olisi parannus tuohon luuseriuteen?

Anonyymi kirjoitti...

"Eikö suomaloisia edes kiinnosta, millaisessa maassa nykyään elämme ja miten läpimätä virkamieskoneisto ja oikeuslaitos meillä on?!? Nähtävästi ei kiinnosta."

Tai sitten kun joku pulipää ja ilmeinen rähinöitsijä vauhkoaa blogissa tms että nuo virkamiehet pitää tappaa tai muuten "puhdistaa" niin ihmiset ajattelevat että ehkä nämä mädät virkamiehet ovat parempi olemassa kuin rähinöitsijä. Who knows

Anonyymi kirjoitti...

Pontus Söderblomin blogikirjoituksessa puhutaan muuten MV:stä:

http://pontusjankristiansderblom.puheenvuoro.uusisuomi.fi/257585-polittinen-terrori

MV-lehti itse aika pitkälti on ansainnut ne harmit joita on saanut niskaansa. Toisin kuin Jouni Borgman kommenttiosiossa sanoo, niin MV loukkasi antaumuksella muitakin kuin lehteä vastaan aktiivisesti kampanjoineita. Esimerkiksi kun se oululainen huumehörhö Junes Lokka pääsi valtuutetuksi, MV uutisoi erään oululaisyrityksen lahjasta Lokalle vihjaten sen muka olevan lahjus. Siinä jutussa oli myös nimettynä kyseinen firma, joka ei välttämättä ollut MV:stä kuullutkaan.

Toisin kuin Borgman väittää, lehdessä yksi sun toinenkin juttu haiskahti vahvasti rasismilta. Näitä kahta kohtaa lukuunottamatta olen aika lailla samaa mieltä Borgmanin kommenttien kanssa.

Muuten Ilja olisi voinut tulla tänne Suomeen avoimesti heti kun oli saanut kutsun. Sitten olisi se esitutkinta ollut takana ja olisi voinut palata Espanjaan. Sitä voi selitellä miten Suomen oikeuslaitos on niin mätä että mutta tosiasia on että Ilja pakoili ulkomailla.

Koomista käytöstä mieheltä joka yhteen aikaan ilmoitti pyrkivänsä tämän maan presidentiksi ja joka sittemmin viime hetkellä jänisti myös tästä, kun kävi ilmeiseksi että hän ei saisi edes tarvittavia kannattajakortteja asettuakseen ehdolle.

Sitten kun näin oli käynyt Ilja alkoikin selittää että ei ollut koskaan todellisuudessa aikonut presidentiksi, vaan oli vain halunnut mukaan kampanjaan provoamaan keskusteluja. Koita tuossa nyt sitten pysyä kärryillä minkälainen mies tämä Ilja oikeastaan on. Oma mielipiteeni on että sinulla Markus on nyt rahat kiinni näiden ravien ilmeisimmässä luuserissa.

Eduskuntavaaliehdokas Seppo Lehto Pirkanmaa kirjoitti...

Mitä moisista asioista kuulustelemaan? Saahan täällä oikealla pintavärillä ladella tappouhkailuja, kunnianloukkauksia, tehtailla perättömiä rikosilmoituksia, kun muistaa olla välillä kokoomuksen, vihreiden ja vasemmistoliiton listaehdokkaana kuten kohdalleni hankaluuksia järjestänyt norsunluurannikkolainen valetohtori

Seppo Lehto rasismin uhri, eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa