31. elokuuta 2017

MV logot ja tuotteita itsepalveluna

MV-lehden kautta ei ole saanut tilattua MV-tuotteita, joten päätin tarttua härkää sarvista ja ryhtyä itse puuhaan. Imutin MV:n logon ja kuvankäsittelyllä sain siitä sen tasoisen, että siitä pystyi teettämään kuvassa näkyvän lippiksen. Suvakkien ja idioottien persekivutus on taattu, kun tuo lippis on päässä, joten tulen käyttämään sitä mahdollisimman usein.

Itse editoimani logo ei ollut kuitenkaan laadultaan mitenkään kovin hyvä. Riittävä toki tuohon tarkoitukseen. Sain onneksi apua ja eräs henkilö teki huomattavasti paremmat versiot ko. logoista, joita voi käyttää paljon paremmin myös isompiinkin tuotteisiin. Klikkaamalla niitä saat ne isompana ja voit tallentaa ne koneellesi seuraavaa vaihetta varten.

musta tausta
valkoinen tausta
läpinäkyvä tausta

Seuraavaksi voit hyödyntää eri nettikauppoja haluamasi tuotteen tekoon. Tässä kolme hyvää ja edullista, joita itse olen käyttänyt. Jos suunnittelet jonkun hyvän tuotteen, niin pistä linkki niin lisään sen tänne löydettäväksi muillekin.
Painotaloshop.fi, esim. vaatteet, tarrat, kyltit, jne. (minun lippikseni malli.)
Ifolor.fi, esim. taulut, kalenterit, mukit, jne. (hiirimatto tai muki vaikkapa)

Edit 1.9.2017:
Poistettu Spreadshirt.fi listalta, koska se kieltäytyi valmistamasta ja myymästä minulle haluamiani pinessejä, ks. tämä blogipostaukseni.

Ei kommentteja: