14. heinäkuuta 2017

Pitkä Farssi - vastineeni Mäenpään videoihin

Olavi Mäenpää selitteli taas niin uskomattomia juttuja omassa "Pitkä Marssi" videosarjassaan, tällä kertaa lähinnä jaksossa 4, että katsoin tarpeelliseksi hieman kommentoida noita Haritun mustaparran valheita. Ei varmaan olisi kannattanut nähdä vaivaa, koska eipä Mäenpään videoita juuri kukaan katso ja tällä tapaa Mäenpää saa vain lisää katsojia roskalleen. 

Mutta toisaalta, eipähän voi mustaparta tahi hänen tukijansakaan urputtaa vaikenemisestani mitään. Ja kaikki selkopäiset saavat taas hyvän syyn nauraa Mäenpään sekoiluja. Fiksuimmat ymmärtävät nyt myös entistä paremmin, miksi Mäenpäähän ei voi luottaa ja miksi kaikki mihin Mäenpää koskee, muuttuu paskaksi. Mäenpää on valehtelija ja hajoittaja, joka mädättää koko kansallismielisten kenttää minkä vaan ikinä ehtii ja tämä video olkoon taas kerran yksi osoitus siitä.



Muistakaa katsoa myös blogikirjoitukseni "Turussa sattui ja tapahtui" ja videoni "Markuskulttuuri FM", niin pääsette kärryille muista hassutuksista, joita mustaparta on minusta selittänyt, sekä jännistä yksittäistapauksista, jotka missään nimessä eivät mitenkään liity ko. mustapartaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti