27. kesäkuuta 2017

Maidanin purku, viranomaiskusipäisyys ja suomalaisten paskahousuisuus


En ole yllättynyt. Tätä tämä on. Suomessa ei ole sananvapautta ja viranomaiset käyttävät puhdasta mielivaltaa toisinajattelijoiden vainoamiseen jälleen kerran. Mielivalta verhotaan näennäisesti jonkin lakipykälän kaapuun, lakipykälän, jota ei kehenkään toiseen tahoon koskaan samalla tapaa sovelleta (Kuten minun tapauksessani minun kiihotuslinkin jako = Rikos, mutta 46 muun ihmisen saman linkin jako = Ei rikosta). Päätöksistä voi valittaa, mutta valitus ei johda tietenkään mihinkään, eikä sitä käsitellä missään merkityksellisessä ajassa. Gestapo panee mielipuoliset ja perustuslain ja ihmisoikeuksien vastaiset määräykset toimeen kuola suunpielistä valuen. Millään asiaperustelulla, millään järjellä, millään oikeuksilla tai millään lakipykälillä  ei ole mitään merkitystä. En ole yllättynyt.

Poliisin kertomuksen mukaan syynä Maidanin leirin purkuun ovat järjestyshäiriöt ja aikaisempien ohjeiden noudattamatta jättäminen. Poliisi väittää Maidanin lähistöllä tapahtuneen pahoinpitelyitä ja tekijöiksi Maidanilaisia. Mielenkiintoista, eikös oikeusvaltiossa ihminen ole syytön, kunnes oikeudessa toisin todistetaan? Aivan. Ketä Maidanilaisia on tuomittu oikeudessa pahoinpitelyistä Maidaniin liittyen? Ei ketään tietenkään. Niih. Eli poliisi käyttää puhdasta mielivaltaa ja väittää ihmisiä syylliseksi rikokseen, joita heidän ei ole osoitettu tehneen. Tämä on täysin verrattavissa siihen, että Neuvostoliitossa ja DDR:ssä poliisi vetosi mielivaltaisesti kenen tahansa tehneen minkä tahansa rikoksen ja heitti vankileiriin, vaikka mikään oikeuslaitos ei edes muodollisesti ollut käsitellyt mitään kuvitteellistaan rikosta. Pelkkä viranomaisen väite rikoksesta teki ihmisestä syyllisen Neuvostoliitossa, DDR:ssä ja nyt Suomessakin. Jos minä väittäisin henkilön X syyllistyneen rikokseen Y ilman, että hän on tuomiota saanut, kyseessä olisi törkeä kunnianloukkaus. Mutta kun poliisi tekee saman Neuvostoliitossa, DDR:ssä tai Suomessa, se on ok. Tietenkin.

Marco de Wit vastaa gestapon mielipuolisiin väitteisin hyvin videollaan ja toistaa samaa, mitä jo leiriläiset kysyivät: Mitä on muka tapahtunut? Millä perusteella järjestyshäiriötä on? Mutta vastausta ei tietenkään tule. Marco kertoo myös, että juuri on nimenomaan luotu keskusteluyhteys poliisiin, jotta mahdollisista ongelmista saadaan heti tietoa ja niihin voidaan puuttua. Mutta ongelmia ei ole kerrottu olevan. Mutta silti niitä poliisi muka keksii jostain päästään. Eli poliisi valehtelee. Oletteko yllättyneitä, että poliisi valehtelee? Minä en. Näinhän poliisi toimi Neuvostoliitossa, DDR:ssä ja Suomessakin.

Lisäksi tulee muistaa, että periaatteessa Maidan vastaa järjestyksenpidosta omalla alueellaan...mutta EI koko torilla! POLIISIN tehtävänä on huolehtia järjestyksestä torilla, ei Maidanilla! Jos torilla on pahoinpitelyitä ja levottomuuksia tapahtunut (ei Maidanin aitojen sisällä), vika ja syyllinen järjestyshäiriöiden hoidotta jättämiseen järjestyksenpitämättömyyteen on POLIISI, ei Maidanin väki. Jos jonkun pitäisi skarpata tämmöisten sattumusten ehkäisemiseksi ja hoitamiseksi, se on POLIISI, ei Maidanin väki. Tosin, nämä väitteet ovat ilmeisesti täyttä tuubaa, mitään ko. järjestyshäiriöitä ei ole ilmeisestikään ollut, ainakaan niin, että ne liittyisivät edes etäisesti Maidanilaisiin. Maidanilaiset ovat kylläkin ottaneet, täysin laillisesti, kiinni mm. heidän kylttejään repineitä ääliöitä ja muihin rikoksiin syyllistyneitä ihan jokamiehen kiinniotto-oikeuden perusteella. Ilmeisesti poliisin mukaan Maidanilaiset eivät saisi puuttua näkemiinsä rikoksiin tai puolustaa itseään, mutta jos keskustassa tapahtuu jotain rikoksia, se on Maidanilaisten vika?

Kun Marco de Wit ei suostu noudattamaan perustuslain ja ihmisoikeuksien vastaista sananvapauden rajoittamistaan, poliisi vie hänet putkaan. Hienosti Marco kamppaa häntä vievän poliisin maahan, täydet pisteet tuosta, heh! Minä en välttämättä olisi tyytynyt vain kamppaamaan moista sairasta gestapon kätyriä, vaan olisin voinut tehdä kyllä paljon pahempaakin.

Katsokaa myös Pertti Nykäsen video tapahtumapaikalta ja Hegesippuksen video tapahtumapaikalta.

Kannattaa huomata, että matuleirin purkuun sen jatkuvat järjestyshäiriöt ja aikaisempien ohjeiden noudattamatta jättämiset eivät koske ja matuleiriä ei tietenkään pureta. Oletteko yllättyneitä? Minä en. Matut pitävät avotulta, nukkuvat teltassa vastoin poliisin määräyksiä, epämääräistä porukkaa pyörii koko ajan matuleirissä ja matuleiri om heidän omienkien ilmoitusten mukaan täynnä kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita, ts. laittomasti maassa olevia henkilöitä. Kyse ei ole mistään mielipiteestä, vaan kyseiset henkilöt ovat Suomen lain mukaan laittomasti maassa, siis rikollisia. Mutta matuleirin purkuun jatkuvat järjestyshäiriöt ja aikaisempien ohjeiden noudattamatta jättämiset eivät koske ja matuleiriä ei tietenkään pureta. Samaan tapaa luovasti lakia tulkittiin Neuvostoliitossa, DDR:ssä ja Suomessakin.

Mutta.

Niin.

Missä ovat Maidanin tukijat? Pääkaupunkiseudulla asuu miljoona suomalaista. Missä ovat ne sadat, tuhannet tai kymmeniä tuhansia ihmisiä, jotka olisivat voineet helposti tulla paikalle tukemaan Maidania? Ei niitä ollut. Suomalaiset ovat niin täysin paskahousuja, saamattomia nahjuksia, pelkureita, viranomaisuskovaisia ja sananvapauden vastustajia, että eivät uskalla, eivätkä halua tulla paikanpäälle puolustamaan Maidania ja sitä kautta omia oikeuksiaan!!! HÄVETKÄÄ SUOMALAISET, HÄVETKÄÄ!!! Ukrainalaisilla oli munaa, ukrainalaiset uskalsivat nousta puolustamaan oikeuksiaan ja vastustamaan mielipuolisia viranomaisia Maidanillaan. Suomalaiset eivät, vaikka aseellinen vastarinta on nykytilanteessa jokaisen kansalaisen velvollisuus.
  • Koska suomalaiset eivät suostu, eivätkä halua puolustaa oikeuksiaan ilmaista mieltään, minä katson, että suomalaisilla ei ole tästä päivästä lähtien mitään oikeutta osoittaa mieltään missään - jos esim. sinä et saa osoittaa mieltä vaikkapa homojen oikeuksien puolesta, et voi valittaa, turpa kiinni!
  • Koska suomalaiset eivät suostu, eivätkä halua vastustaa viranomaisten mielivaltaisia päätöksiä, minä katson, että suomalaisilla ei ole tästä päivästä lähtien mitään oikeutta valittaa mistään viranomaisten mielivallasta - jos esim. poliisi kirjoittaa sinulle sakon ylinopeudesta, jota et ajanut, et voi valittaa, turpa kiinni!
  • Koska suomalaiset eivät suostu, eivätkä halua taistella viranomaisia vastaan, minä katson, että suomalaisilla ei ole tästä päivästä lähtien mitään oikeutta valittaa mistään viranomaisten väkivallasta heitä kohtaan - jos esim. poliisi hakkaa sinut tai lavastaa rikoksesta syylliseksi, et omaa oikeutta valittaa, turpa kiinni!
Muistakaa suomalaiset, että sitä saa, mitä tilaa. Muistakaa. Minä ainakin muistan, enkä suostu kuuntelemaan yhtään ruikutusta yhtään keneltäkään, joka ei ole itse laittanut itseään alttiiksi ja näkyvästi puolustanut oikeuksiaan. En siinäkään vaiheessa, kun ko. henkilöitä raahataan vaikka keskitysleiriin, tai joku matu raiskaa hänet tai hänen läheisensä silmieni edessä. Tai tämänlainen terrori-isku tapahtuu Suomessa. Ehei. En. En minä. En enää. Suomen kansa (tai sanotaan 99,99% siitä) on menettänyt minun silmissäni kaikki oikeutensa ihmisarvoiseen elämään, ihmisoikeuksiin, mielipiteen vapauteen, oikeusvaltioon, jne. koska ei ole valmis muidenkaan suomalaisten oikeuksia ko. asioihin puolustamaan. Sitä saa, mitä tilaa.

Kaikki selkopäiset ihmiset alkavat jo varautua väistämättömään, eli tulossa oleviin terrori-iskuihin, viranomaisten hyökkäyksiin ja sisällissotaan, ks. esim. tämä, tämä ja tämä ohjeeni.PS. Maidan etenee ja jatkuu silti, suvakkien, valemedian ja paskahousujen suomalaisten vitutukseksi. Ähäkutti.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Markus. Syy miksi näiden Suomi ensim yms. yksilönvapauksia ja kansalaisten etua ajavien liikeiden kehittyminen millekään edes vähänkään vakavasti otettavalle tasolle on on erittäin vaikeaa, ellei jopa mahdotonta, on varsin monitahoinen. Olen tullut siihen johtopäätökseen, että ihmisiltä puuttuu yhteinen kieli ja hyvät perusteet mm. sille, miksi nämä ajamasi yksilönvapaudet ja kansalaisoikeudet pitäisi suoda näille Suomen kansalaisille. Mielstäni mitään aitoa vuorovaikutusta ei ole, vaan kaikki on juuri sitä mm. sinun ihannoimaasi markkina- ja yksilökeskeistä hajautettua kilpailua. Moni kyllä puhuu yksilönvapauksista, mutta porukka ei kuitenkaan ymmärrä mitä tällä lopulta tarkoitetaan ja usein se suurin vihollinen on kuitenkin se "kyttäävä naapuri" tai joku muu vastaava, ei siis poliisi.

Tässä teoksessa mm. tarkastellaan länsimaisen yhteiskunnan hierarkiarakenteita, joka osaltaan selittää mielestäni varsin hyvin, miksi mitään aitoa vuorovaikutusta ei ole (ja näillä näppäimin ei myöskään tule). https://manualformen.wordpress.com/