18. helmikuuta 2014

Yleisradio ja Jussi K. Niemelä kiihottavat kansanryhmää vastaan?

Olen nyt valveutunut saamastani kiihotustuomiosta. Ajattelin aikani kuluksi ilmiantaa pari väärinajattelijaa eli ajatusrikollista. Kiihottaminen kansanryhmää vastaanhan on ihan jees laki, hyvä juttu, ei rajoita sananvapautta mitään millään tapaa ja lakihan on aina laki eiks jee? Lakihan on lisäksi kaikille sama, joten tietenkin kaikki kiihottajat tullaan Suomen hienossa ja hyvin toimivassa oikeuslaitoksessa tuomitsemaan teoistaan samalla tapaa - oikeushan ei katso pärstäkerrointa eikä poliittisia sidoksia, eihän?

Löysin Yleisradion sivuilta uutisen, jonka mukaan Australiaan tulevia turvapaikanhakijoita "muilutetaan naapurimaiden riesaksi". Siis mitä ihmettä - riesaksi? Turvapaikanhakijathan ovat kultamunia, työtä tekeviä, kulttuuria rikastuttavia yksilöitä, joita ilman mikään länsimainen valtio ei voi pärjätä tulevaisuudessa! Kaikenlainen maahanmuuttohan on vain rikkaus, joka tuo väriä ja värinää maahan. Yleisradio, suomalaisen mamutuksen ja mokutuksen airueena, pitäisi tietää tämä asia eikä pitää turvapaikanhakijoita "riesana" joka vain dumbataan jonnekin pois. Kauhean loukkaavaa ja halventavaa nimittelyä näistä kultamunista, joten lähetin poliisille nettivinkin yhteystietoineen kaikkineen.

Toinen löytöni on Jussi K. Niemelän kirjoitus, jossa hän kirjoittaa:"Nykystandardien mukaan profeetta Muhammad oli pedofiili ja sovinistisika. Muhammad oli pedofilian, sovinismin, väkivaltaisuuden ja impulsiivisuuden ohella täysverinen opportunisti...Historialliset dokumentit paljastavat, että islam on alusta asti ollut suvaitsematon, vallanhimoinen, imperialistinen ja raaka ajatuskontrollijärjestelmä." Nämä jos mikä täyttänevät kiihottamisen kansanryhmää vastaan kriteerit, joten tein nettivinkin poliisille yhteystietoineni kaikkineen. Jussi K. Niemelän pitäisi tietää itse paremmin, hänhän on vastustanut "äärioikeistolaisuutta" ja mm. Jussi Halla-ahoa julkisesti. Nyt hän syyllistyy itse muslimien ja islamin loukkaamiseen todistettavasti tuomion arvoisella tavalla.Odottakaamme nyt, että ko. tahot saavat kutsut kuulusteluihin, syytteet ja tuomiot ko. rikoksistaan. Voimme joutua odottamaan aika kauan, pahoin pelkään...

5 kommenttia:

 1. Ei muuta kuin tutkintapyyntöä poliisille tekemään. Ei ne näitä tutki, ellei joku sitä vaadi. Ha ha.

  VastaaPoista
 2. Tehty on. Mitään ei ole kuulunut mistään.

  VastaaPoista
 3. En usko että Hullu-Jussia kukaan suojelisi....
  Syyttäjät voivat ihan oikeasti innostua viemään hänet rosikseen ja saamaan tyypille tuomion.

  VastaaPoista
 4. Halla-aho on kirjoittanut Jussi K. Niemelästä olennaisen.

  Kannattaa tsekata googlest Jussi K. Niemelä ja Jussi Halla-aho.

  VastaaPoista
 5. Lisäksi Jussi K. Niemelä kuulemma ylläpiti aikoinaan Jussi Halla-ahon kootut sanansa syömiset -sivua.

  VastaaPoista